Misslyckad idiot

Skrev ett långt inlägg precis om vilken fet ångest jag har över allting och ingenting på samma gång. Tror ni inte hela jävla Internet hänger sig och inlägget försvinner. Nu blev ångesten dubbelt så stor! Vill gråta som ett litet barn, kasta saker i golvet och slå hål i betongväggarna med bara knogarna. Jag orkar inte mer. Jag är inte normal nånstans.

Som om inte detta räcker är jag sugen på geisha choklad också. Ironin är underbar. Men imorgon ska vågen visa under 57 och jag ska inte äta något äckligt choklad och vara ännu mer misslyckad.

Nu jag ligga och stirra i väggen tills mamma ropar att det är äckel-mat.

Recept: Knapriga kycklingfiléer ~ 220 kcal

4 portioner

Ingredienser:
4 kycklingfiléer
1 msk olja till plåten
1 dl ströbröd
2 msk riven parmesanost
3/4 tsk rosmarin
½ tsk paprikapulver
3 äggvitor

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Klä en plåt med aluminiumfolie och smörj med oljan.
Blanda ströbröd, parmesan, rosmarin och paprikapulver väl på en tallrik eller ett smörpapper.
Vispa ihop 3 äggvitor i en skål eller djup tallrik.
Dela kycklingfiléerna på mitten och doppa halvorna i äggvitan.
Låt överskottet av äggvita rinna av och panera dem sedan i ströbrödsblandningen.
Lägg de panerade kycklingbitarna på plåten, sätt in dem i ugnen och låt dem stekas i 20 minuter.
Vänd kycklingen och stek ytterligare 10 minuter tills bitarna är gyllene och ytan knaprig. 


Jag vet att jag är dålig men..

Jag vägde mig precis och tänkte faktiskt skriva ut vikten hur sämst jag än känner mig. Har stått stilla hur länge som helst, idag visade vågen iaf 57.0 kg. Då kan jag förhoppningsvis se sexan imorgon. Sist jag skrev ut min vikt vägde jag 57,1 kg. Jag är verkligen dålig :S Tänkte ta frukt & fiber ikväll så jag kan göra nr 2 imorgon, det var länge sen nu -.- kanske too much information men ;)

Nu ska jag försöka inte deppa utan bara kämpa mer så det kanske kan börja gå lite fort neråt igen. Hoppas ni inte är allt för besvikna på mig. Det är så det känns, ni, jag, alla blir besvikna på mig när det inte går bra. Det sjukaste är ändå att jag ätit lite hela tiden.. Jaja. Får hoppas detta var vändningen nu :)


Me myself and I

Har suttit ett tag och tänkt på vad jag ska lämna ut och vad jag ska behålla för mig själv.. Kan väl börja med att jag bor i Skåne, i en ganska liten stad. Mina föräldrar är skiljda så växlar mellan att bo hos mamma och pappa. Trivs inte speciellt bra på något av ställena faktiskt, längtar tills jag ska flytta hemifrån :) Jag är 18 år och sista året på gymnasiet. Läser samhälle, sjukt tråkigt.

Är väldigt intresserad av mode och mat, kan sitta i timmar och leta recept och sådär :) Är dock inte särskild intresserad av att äta maten ;) hehe. På fritiden tränar jag eller umgås med mina fina vänner, brukar bli en hel del fest på helgerna. Lever alltså ett ganska normalt svensson liv! Älskar dock att leva "on the edge". Att göra lite galna och spontana saker!

Jaaa det var väl lite om mig. Är det något mer ni vill veta så är det ju bara till o skriva en kommentar :)

Matdagbok 27/2

Frukost: 1 macka, 1 ägg - 200 kcal
Lunch: -
Middag:
½ panerad kycklingfilé, stekt zucchini och svamp - 300 kcal (högt)

Summa: 500 kcal

Receptet på middagen kommer sedan, det är nytt :)



Om mig själv

Fick en förfrågan om att  skriva lite mer om mig själv, mina intressen och vad jag gör om dagarna. Det ska vi nog kunna ordna, vill dock inte bli för privat men ska försöka skriva ihop ett inlägg om mig sjäv senare idag :)

Rubrik:

Var ute igår. Träffade en kompis som jag inte träffat på ett tag, hennes första kommentar var: "vad smal du har blivit" Det kändes fint att höra. Synd bara att det inte stämmer -.-

Frukost/lunch idag blev aningen för mkt, hela 200 kcal. Men ska inte äta mer än middagen och den kommer gå på ca 250-300 kcal. Så kommer väl sluta ganska okej ändå!

Jeans!

Jag har ett par jeans, för ett tag sen kom jag inte i de alls. Sedan kom jag i de och kunde preciiiis knäppa de, men fick typ andnöd efter jag haft de på mig en timme! Tog på mig dessa jeansen nu, hör och häpna, jag kunde knäppa de, de är lite lösa i rumpan och jag andas i de! Höjde humöret lite.

Men varför sjunker inte siffrorna på vågen? :(


WTF !?

Har ju legat under 500 kcal varje dag denna vecka, hur fan kommer det sig att jag gått upp ½ kilo sedan igår :S hoppas bara det är något tillfälligt :S Att det beror på att jag inte gjort nr 2 eller nåt.. Sjukt iallafall. Nu blev jag ledesen. Känns som om min kropp är inställd på att inte komma under 57 kg. Har legat där runt nu hur länge som helst. Pendlat mellan 57 - 57,1 - 57,2. CPPP.


Tom

Jag älskar att somna med en känsla av att magen är tom. Då vet man att dagen gått okej :) Har varit en bra kväll. Har pratat med intensivsnyggingen på facebook och lite sånt där snaskigt.


jag. vill. också


Det funkar!

Nu funkar bloggen, har inte kunnat komma in på hela eftermiddagen! Wierd.. Jaja har inte så mycket att säga. Är deppig som tusan. Saknar honom så fruktansvärt mycket. Maten har gått bra iaf, ätit 280 kcal änsålänge och middag blir tomatsoppan som varit planerad länge nu. Då slutar jag på 430 kcal.  Nu ska jag inte göra ett skit.

Behind a cloud, there's always a sun

Hello. Uppe med tuppen idag, kom faktiskt upp när jag skulle(!) kryss i taket. Ska äta frukost efter jag duschat, 2 knäckemackor och en kopp te :) Har vägt mig, men känner mig för dålig för att skriva ner det, men med tanke på hur det gick hos pappa så borde jag vara ganska nöjd ändå. Behöver inte plocka bort 57:ans kryss iallafall :) Men jag vill att det ska gå neeeer.

Har bokat tatueringstid iallafall, och det är ju belöningen för 55 kg. Så nu måste jag kämpa! Berättar inte när tiden är, men det är SNART iallafall. Lite halvt panik. Men det ska gå. Vi kan klara allt! Bara vi vill det tillräckligt mycket ;)

Skip

Blev ingen middag, tjoho för mig! Nu är det dags att sova.
Godnatt snyggon ♥

In the happyland

Är idag uppe i 323 kcal, mackan till frukost och fruktsallad på lunchen. Blir ingen middag eftersom jag ska vara hemma själv. Får dock besök av en vän om en stund, men det är bra, det håller mig ifrån kylen hehe ;) Mitt mål för dagen lyckades jag hålla, snackade med killen mer. Hiihiiii, he is HOT!

Nu ska jag plugga körkortsteori, BAJBAJ

What do you want me to write?

Känner mig ganska lam just nu. Galen bloggtorka. Känns som om jag bara skriver samma saker om och om igen! Har ni några tips, eller finns det något ni vill läsa mer om så säg gärna till :) Börjar ju trots allt komma upp lite i läsarantal hehe.

Frukost idag blir en kopp te, och sedan en fralla på fikan vid tio (123 kcal) Ganska mycket för att vara så tidigt på dagen men ska vara hemma själv sen så kan hoppa middagen om jag så känner för det! Är galet sugen på en fralla nämligen. Och tar jag med mig den så kan jag ju bara äta en. Smart där bm. Nu ska jag se om jag hittar några kläder jag inte ser ut som en valross i.

Idag ska jag prata mer med snyggingen. Dagens mål eller nåt ;)

Matdagbok 23/2

Frukost: 2 knäckebröd – 80 kcal
Lunch: Sallad m. lite kidneybönor – 100 kcal
Middag: Macka, vindruvor – 200 kcal

Summa: 380 kcal


This is the world we live in

Maten har gått bra :) Har hållt mig till planeringen än! Förövrigt är det är sjukt snygg kille på intensivkursen, nydumpad så kan man ju inte låta bli att kolla lite och döva smärtan ;) Till på köpet snackade han ganska mycket med mig igår eftermiddag och vinkade när vi körde förbi han med bilen. Hihi. Imorgon ska jag snacka mer honom, det har jag bestämt! :D

Nu ska jag fråga mamma hur dags vi ska äta middag, förhoppningsvis ganska snart.. Vill inte äta för sent.


Att hålla planeringen

Håller jag dagens planering hamnar jag på 320 kcal. Way to go! Har bråttom så hinner inte skriva så mycket mer. Ville bara slänga en snabb uppdatering eftersom jag kommer vara iväg på intensivkursen hela dagen.

Hoppas allt är bra med er, stay strong <3


Matdagbok 22/2

Frukost: 1 polarknäcke – 35 kcal
Lunch: 2 mackor – 200 kcal
Middag: ½ kycklingfilé med lite kidneybönor och sallad – 250 kcal

Summa:
485 kcal


Last night i got a little sleep

Gick upp för typ en halvtimme sedan. Trots jag har "lov" nu. Ska börja på intensivkursen på körskolan idag. Ingen aning om vad där kommer vara för folk, hoppas någon normal man kan samtala med :) Ska ju trots allt vara där i två veckor..

Nu ska jag äta frukost, en polarknäcke och en kopp te. I eftermiddag bär det av hem till mamma. Skinny - here i come!


Apatisk

Jag känner mig helt apatisk. Jag orkar ingenting. Misslyckad fan som inte ens orkar svälta mig själv. Som inte orkar kämpa. Tjockis nummer 1. Känner mig som världens tråkigaste person.

¨
De jävlarna tog oss en efter en.
De ljög och bedrog oss med sanningen.
De jävlarna tog min älskling där.
Från krönet av kullen kan jag se,
min förlorade värld..

¨


Upptagen

Har varit upptagen med mina fina vänner hela helgen. Men nu är jag hemma och kan uppdatera :) Maten har väl gått sådär.. Kunde gått bättre men definitivt också sämre med tanke på att jag inte kunnat kontrollera själv vad jag ska äta. Mina vänner har pushat mig att äta med. "Man måste äta, det är inte bra att ta ut sorgen på maten" och bla bla bla. Tävlingen har dragit igång också :) Kul.

Har precis varit och tränat en timmes spinning, det var skönt. Imorgon ska jag hem till mamma, äntligen. Har antagligen gått upp lite i vikt under tiden hos pappa.. Som vanligt. Nu ska jag äta middag, kyckling och bacon paj. Kcal!?


Ångest

Minnesluckor av bara fan.
Vaknade upp i en soffa bredvid en kille jag aldrig träffat förrut.
Ångest.

Free fallin', fallin'

Hade besöksrekord igår igen, hela 33 läsare :) hejhej.

Gick upp för en stund sedan, natten och morgonen är så himla jobbiga. Känns som om jag ska dö när som helst, ser ingen mening alls i att stiga upp. Men ändå, här sitter jag. Idag börjar tävlingen, härligt :) Är jättetaggad! Jag menar man vill ju inte förstöra för sina lagkamrater!

Nu ska jag dricka te. Fortfarande noll aptit. Skönt faktiskt.



Insomnia

Känner på mig att det kommer bli ännu en sömnlös natt.. Lyssnar på lite musik nu. Ska väl kolla serier om en stund! Längtar till tävlingen imorgon!


590 kcal

Mamma tvingade i mig en del på lunchen, 1 fralla och 1 halv varm macka (från ett matställe) Totalt slutade det på 590 kcal. Detta eftersom jag bara åt ytterst lite till middag. Har räknat lite högt så ganska okej ändå.

Imorgon drar Minna's tävling igång. Ska bli kul faktiskt. Motivation! Inte för jag behöver så mycket nu när jag mår som jag mår och apiten inte existerar, men jaa.. ändå motivation :)


Numb

Min pojkvän gjorde slut igår. Kommer inte vara den piggaste och roligaste personen ett tag framöver. Men ska uppdatera ändå. Frukost idag blev en kopp te och en flinga all bran. Knappt lönt att räkna kalorier men skriver väl 10 ändå :P Mest för att.. Ska till skolan snart, får skjuts iallafall. Skönt. Ikväll ska jag träna boxning. Livet måste fortsätta.

Nothing but emptyness

Dumpad.

Tomhet.

..

..

Träning 17/2

Länge sen jag skrev i denna kategorin nu, trots jag tränat.. Körde spinning idag, körde hårt som FAN och svettades som aldrig förr. Men det känns inte bra ändå. Ångesten omger hela mig. Jag vill inte äta. Jag vill inte blir fet(are). JAG VILL INTE ÄTA!! Låt mig äta hur lite jag vill förfan.

I want to die

ABC är nu bruten. Mina jävla föräldrar ska alltid förstöra allt, förinta mig, döda mig. Satt och åt middag precis, min lillasyster (8 år) tyckte in om köttet, jag sa till henne att man inte kan leva på en potatisbulle. Då sa min låtsasmamma: "man kan inte leva på det lilla du äter heller". Sedan lassade de upp mat. Tre potatisbullar och två ytterfilébitar. Alltså: ABC bruten. Börjar om när jag kommer till mamma.

Nu ska jag begrava mig under filten, gråta tills inget finns kvar. Suck it up och sen sticka till gymmet. Jag känner mig äcklig, och fet. FET FET FET!

Day three

Idag när jag vaknade ville jag bara begrava mig under täcket, men jag tog tag i mig själv och gick upp! Ligger här och har ångest över att jag snart ska äta frukost.. Blir en polarknäcke och en kopp te (40 kcal) till lunch blir det bara cola zero eftersom jag inte vet vad det blir till middag :/ :/ Förhoppningsvis behöver jag inte äta hemma. Håll tummarna!! Nu ska jag äta frukost..

Ha en bra dag


Belöningar

Blev ingen ny design, pallade inte ;)

Tänkte däremot delge er mina 'belöningar'. Mest för att ha något roligt och nytt att skriva om, kan bli lite små tjatigt annars! 

55 kgtatuera mig
53 kgpierca tungan
52 kg one tree hill, box 6.

Tatuera och pierca mig är något jag har velat göra SÅ länge. Perfekt att sätta upp det som belöningar, bara tanken på tungpiercing får mig att vilja fasta ett halv år haha! Kommer säkert fler belöningar senare, men detta är allt jag har för tillfället :)

 drivkraft..


Ny design?

Jag är uttråkad. Funderar på att fixa lite med en ny design :)
Får se om jag byter sen..


Rock what you got

Nu är jag hemma från skolan :) Dagen har än så länge gått bra, håller mig till planen. Imorse kom jag på att jag tog hem äppelvinägertabletter för ett tag sedan, upptäckte att dessa har legat i min låda sen dess :O Började med de idag! Hehe.

Jaa, har inte så mycket och skriva faktiskt. Lite bloggtorka.. Så kan det va ;)

Matplanering 16/2

Frukost: 2 polarknäcke - 70 kcal
Lunch: 2 knäckemackor (skolan) - 80 kcal
Middag: Tacos ~ 300 kcal

Summa: 450 kcal


Längtan

Jag läste precis Cookiedough's inlägg om att flytta hemifrån. Herrejävlar vad jag längtar. Vill komma från den skithålan jag bor i. Min mamma ska köpa lägenhet till mig när det är dags, 60 mil härifrån. Så himla underbart. Bara typ ett halvår kvar, lite mer. L Ä N G T A R.

Ja, iallafall. Godmorgon haha ;) Dag två på ABC idag. 500 kcal idag också, fortfarande inga problem att klara det :) Matplanering kommer upp om en liten stund! Nu ska jag piggna till lite och sedan gå upp. Time for school -.-

Stort beslut..

Idag tog jag ett stort beslut, jag slutade med den sport som jag utövat i princip hela mitt liv. Fotboll. Har alltid kunnat fly till planen och bollen om livet blivit allt för jobbigt. Men på senaste tiden har jag inte tyckt det varit roligt, det har varit en kamp att ta mig till träningarna. Har heller inte trivts så bra med folket och tränaren..

Det är sorgligt, men ändå för mitt eget bästa. Pappa blev besviken som fan, även han har varit en stor fotbolls spelare en gång i tiden. Han fick sluta. Han fick cancer. Antar att han är bitter på mig nu, som slutar fast jag har goda chanser att nå långt. Bitter på mig som slutar frivilligt.

Men jag vill inte längre. Jag tog mitt beslut. Och jag är stolt över det.

Goodbye football
I'll miss you


Matplanering 15/2

Frukost: 1 portion gröt - 130 kcal
Lunch: 1 äpple - 65 kcal
Middag: 1 lax, 1 potatis, sallad - 290 kcal

Summa: 490 kcal



revben ♥


En ny vecka

Förra veckan var fail som fan! Nu är det måndag och ny vecka, jag är hur taggad som helst :) Ska börja med ABC idag och det ska gå trots jag är hos pappa.

Idag är det 500 kcal som gäller, det är inga problem :) Blä det är skola idag, jag orkar verkligen inte. Är så himla skoltrött nu, vill bara ta studenten!


Tomorrow

Jag ser fram emot imorgon :) Då ska jag som sagt börja med ABC. Jag skiter i om jag är hos min pappa, det ska gå ändå. Har legat och kollat på Greys anatomy hela kvällen. Börjat om från scratch, det är sååå bra. Nu ska jag kolla på något avsnitt till sen ska jag nog sova.

Har iallafall sovmorgon imorgon, underbart. Godnatt

Allergi?

Börjar tro jag är allergisk mot något :/ Har varit jättedålig i magen senaste dagarna, magen är JÄTTE svullen. Ser ut som jag är gravid i 8:e månaden typ.. Har även fått några konstiga röda prickar i ansiktet..

Har ingen aning om vad det kan vara, har inte ätit något speciellt.. (förrutom MER än vanligt -.-) Aja, det är en bra anledning att inte äta så mycket iallfall

Känn pepp pepp pepp pepp

Wake up call!

Nu har jag vaknat upp ur min dvala. Dags att ta tag i mig själv igen, blir gymet i eftermiddag. Ska slänga det äckliga godiset jag fick i present och köra igen :) Den gamla jag ska tillbaka. Funderar på att börja ABC imorgon, trots jag är hos pappa.. Jag får helt enkelt kämpa hårdare bara.

This time baby i'll be bulletproof



Alla hjärtans dag

Idag är det den 14e februari, alla hjärtans dag. Kan inte fira med min älskling eftersom han bor många mil ifrån mig. Har iallafall blivit lite uppvaktad av familjen. Fick bland annat godis(!) :( Blä. kommer säkert vara svag och äta upp det med. Det går så jävla dåligt för mig just nu :(

Blev lite gladare när jag kollade min statistik och hade 24 läsare igår. Rekord här i bloggen. Hej på er ♥ Nu ropar pappa att det är frukost :(


Vampire diaries

Nu ska jag kolla på Vampire diaries. Snuskigt bra serie. Ikväll är jag bjuden till min kompis för melodifestival-titt. Funderar på att skippa det. Är galet trött och har galet mycket ångest. Känner för att bädda ner mig och stanna där resten av kvällen..

I'm going c r a z y

Blööhh. Jag kunde inte somna om. Sitter här med huvud som bankar som om någon står i det och spikar upp en tavla (?)

Jag kommer nog få ta bort ett kryss nästa vägning :/ Det har gått så himla dålig de senaste dagarna, det har börjat bra men sedan bara urartat. Gosh. Vad hände med min fina kontroll? Nu har jag en vecka ungefär till nästa gång jag ska skriva ut min vikt. Suck. Allt känns jobbigt idag!



Wasted bitch

FAN vad full jag var igår. Mitt konto mår inte så bra och inte jag heller för den delen. Men hade riktigt kul iallafall. Fick en komentar om att jag hade sexiga ben. Det gjorde mig glad.

Tyvärr kan jag inte fortsätta ABC här hos pappa, de har för mycket koll. 500 kcal går väl an, men när jag ska äta 100 kcal kommer jag faila eftersom de kommer se till att jag äter -.- Tänkte börja med den nästa vecka hos mamma istället.. Känns jävligt surt men tror jag kommer vinna på det i längden iallafall!

Nu ska jag ta en Ipren och sova.

Matdagbok 12/2

Nu är jag hemma från skolan :) Har ont som fan i magen, överdoserade laxeringen igår en del.. oops. Kniper somf fan nu! Menmen det blir väl bättre snart!

Frukost: ca 2 dl lätt fil med lite all brans - 150 kcal
Lunch: 1 äpple och 1 fullkornsmacka - 145 kcal
Middag: omelett med lite svamp och tomat - 200 kcal

Summa: 495 kcal

Dag 1: 500 kcal [x]


ABC-diet, plan

Kommer i detta inlägg uppdatera med kryss när jag klarat dagar :)

[x] Dag 1: 500 Kcal eller mindre
[x] Dag 2: 500 Kcal eller mindre
[x] Dag 3: 300 Kcal
[x] Dag 4: 400 Kcal
[x] Dag 5: 100 Kcal

[ ] Dag 6: 200 Kcal
[ ] Dag 7: 300 Kcal
[ ] Dag 8: 400 Kcal
[ ] Dag 9: 500 Kcal

[ ] Dag 10: Fasta

[ ] Dag 11: 150 Kcal
[ ] Dag 12: 200 Kcal
[ ] Dag 13: 400 Kcal
[ ] Dag 14: 350 Kcal
[ ] Dag 15: 250 Kcal
[ ] Dag 16: 200 Kcal

[ ] Dag 17: Fasta

[ ] Dag 18: 200 Kcal
[ ] Dag 19: 100 Kcal

[ ] Dag 20: Fasta

[ ] Dag 21: 300 Kcal
[ ] Dag 22: 250 Kcal
[ ] Dag 23: 200 Kcal
[ ] Dag 24: 150 Kcal
[ ] Dag 25: 100 Kcal
[ ] Dag 26: 50 Kcal
[ ] Dag 27: 100 Kcal
[ ] Dag 28: 200 Kcal
[ ] Dag 29: 200 Kcal
[ ] Dag 30: 300 Kcal
[ ] Dag 31: 800 Kcal

[ ] Dag 32: Fasta

[ ] Dag 33: 250 Kcal
[ ] Dag 34: 350 Kcal
[ ] Dag 35: 450 Kcal

[ ] Dag 36: Fasta

[ ] Dag 37: 500 Kcal
[ ] Dag 38: 450 Kcal
[ ] Dag 39: 400 Kcal
[ ] Dag 40: 350 Kcal
[ ] Dag 41: 300 Kcal
[ ] Dag 42: 250 Kcal
[ ] Dag 43: 200 Kcal
[ ] Dag 44: 200 Kcal
[ ] Dag 45: 250 Kcal
[ ] Dag 46: 200 Kcal
[ ] Dag 47: 300 Kcal
[ ] Dag 48: 200 Kcal
[ ] Dag 49: 150 Kcal

[ ] Dag 50: Fasta


It's working

Laxeringen funkar iallafall ;) heh. Idag tänkte jag börja med ABC-dieten! Lägger ut hela planen sedan och gör en kategori där ni kan följa det! Förhoppningsvis är det någon mer som hakar på :D

Förövrigt är det ett steg närmare att resan blir av! Så nu gäller det att ta i till etthunda procent!

 



Laxatives

Nu dör min dator snart, jag som bara vill blogga blogga och blogga ♥ Iallafall tog jag laxeringsmedel precis, hoppas på att skita lite imorgon rent ut sagt ;) haha. Känner mig så äckligt full i magen.

Nu ska jag kolla tv, försöka inte ha ångest. Ska tänka på att det är en ny dag imorgon. Tror jag ska börja med ABC imorgon förresten.. Är det någon som är på !? :D hade varit kul o vara fler så man kan peppa varandra!


Lycklig trots fail

Trots ännu en fail dag -.- så är jag mycket glad just nu. Jag har fått tillbaka min dator. Allting finns kvar, precis allt. Dagböcker, kcal-tabeller, thinpo, allt! Nu känner jag de dåliga dagarna kan vända, kontrollen kan komma tillbaka bättre. Jag ska bli bättre :)

De senaste två dagarna glömmer vi, de stryker jag. Nu kör vi igen :)

WELCOME BACK bymagic!

Utomlands..

Fick precis reda på att jag kanske ska åka utomlands i mars! Jag hoppas så innerligt, isåfall blir det en sista-minuten resa som vi bokar ca en vecka innan. Detta ger mig kämparglöd. Isåfall måste jag gå ner i vikt. Mycket. Vill ju inte vara fetast på stranden. Ååh vad jag hoppas det blir av! Hade varit riktigt härligt att åka till värmen nu, är trött på vinter. Är trött på skolan. Är trött på omgivningen. Jag vill bara boooort.

Som om godis inte var nog..

Som om det inte räckte med godis igår. Nejdå. Jag skulle även trycka i mig pizza, naturgodis och en sån stor cupcake (från café).. Inte konstigt vågen visade mycket idag :( Har jag tur idag komma undan middagen och bara äta en varma koppen (ska till tandläkaren, kan skylla på tandvärk)

Förresten förlåt om det blir dålig uppdatering nu men har ju bara den stationära datan hos pappa! Hoppas ni står ut ändå :)

Äckel fetto

Jag åt precis godis, hann spy lite medan mamma var i duschen. Men långt ifrån allt, känner mig sjukt äcklig nu. Fetto valross. Blir nog ingen middag ikväll då, säger att jag äter i stan med kompisar! Nu måste jag sluta skriva innan mamma kommer..

Hoppas det går bättre för er <3

School

Sitter i skolan nu, lite riskabelt kanske men ändå haha. Jag älskar att leva farligt ;) Lunchen gick bra trots jag var tvungen att äta i skolan. Åt två knäckemackor (80 kcal) Sedan köpte jag en cola zero också, gotti. Middag ska ätas hemma, vet inte riktigt vad det blir.. Tur jag ska träna sen iallafall.


9e februari

Nu sitter jag hos pappa, har bara stationär data här då min gått i sönder. Kommer kanske bli lite glesare uppdatering just därför.. Gillar inte riktigt att skriva i denna bloggen så synligt ;) Men ska göra mitt bästa. Igår fick jag som sagt äta middag själv eftersom de redan ätit. Kom in i köket och där låg en minst sagt ENORM portion mat. Åt ca 2 dl pasta och lite lite kyckling från grytan.. Hela tiden stod pappa i köket :S Vad vill han. Men det kändes ganska okej ändå!

Nu ska jag snart äta frukost, blir väl en portion gröt. Min nya favorit hehe. Lunchen i skolan kan jag nog komma undan idag eftersom en lektion blivit inställd. Ikväll ska jag träna med, spinning :D Woho!

Award!

Jag har fått en award av Em och Felicia.

Det som ska göras när man får en award är:
*kopiera awarden från min blogg
*länka personen som du fått den av
*berätta sju saker om dig själv
*välj sju bloggar som du vill ge den till
*länka till dem
*lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

1. Jag är väldigt modeintresserad
2. Jag slösar alltid mer pengar än jag egentligen har råd med
3. Jag älskar fotografera, helst natur
4. Jag är lite konflikträdd och känner mig ofta oönskad, trots jag inte är det
5. Jag går sista året på gymnasiet
6. Mina föräldrar är skilda och jag gillar inte att bo på något ställe
7. Jag har väldig prestationsångest!

Just nu känns det som att alla har gjort en award, så jag delar ut till de som inte gjort det än :)

Hello daddy

Om en stund kommer min pappa och hämtar mig. Har lite ångest över att åka dit, vet att det innebär mat och trvis inte så himla bra där över huvud taget :/ Idag får jag iallafall äta själv eftersom de skulle äta tidigt. Fast jag måste ändå äta det de äter. Det var pasta med kycklinggratäng av något slag. BLÖH. Hata pasta. Hoppas de gör något annat under tiden jag ska äta ;)


pic16.jpg thinspo image by lovelyaddict330
Sommar-thinspo är fan det bästa just nu!


Vikt 8/2

Vägde mig precis, mitt mål var ju att hamna iallafall under 57,9 kg. Vågen visade idag 56,7 kg. Det känns grymt bra att se 6an :D Och jag är ganska nöjd trots att jag inte gått ner mycket på två veckor. Men med tanke på att jag var uppe i 58,8 kg som max i veckan är jag nöjd nu när jag börjat ta tag i mig själv igen :)

Snart når jag kanske mitt delmål om jag fortsätter hålla kontrollen! Hoppas pappa inte är på mig allt för mycket kommande två veckor..

Matdagbok 7/1

Frukost: 1 portion gröt - 130 kcal
Lunch: -
Middag: 2 fullkornsmackor - 160 kcal

Summa: 290 kcal

Nu börjar det jobbiga, ska hem till min pappa imorgon. Ni vet vad jag tycker om det -.- Mer folk som har ögonen på mig, no way att jag kommer kunna spy. Måste hålla diciplinen nu :) Men det går. Jag KAN klara det. Imorgon är det även dags för vägning, hoppas jag fortfarande ligger på iaf 57,0 kg så jag kan få kryssa en ruta till :D

Handla

Har idag ätit en portion gröt (130 kcal) hittills. Har börjat med mina äppelvinäger tabletter nu också :) Ska bli kul och se om de kan göra någon skillnad. Kanske ta bort lite mat-sug och lite söt-sug! Planerar att äta varken lunch eller middag idag, kanske blir något litet framåt eftermiddagen för att inte döda ämnesomsättningen helt. Just nu har jag faktiskt inget sug för att äta heller :) Hoppas det kan hålla i sig.

Måste ner till affären och handla lite eftersom mamma kommer hem imorgon, hon ville ha smör och bröd. Hoppas jag lyckas stå emot att handla något skit som jag bara kommer äta sen. Och hoppas jag lyckas stå emot brödet sen med :P Det är fan inte kul att handla, bättre att inte ha något hemma då (A)

7 januari

Jag hade faktiskt inte gått upp så mycket som jag trodde, skönt :) Men ändå irriterande att jag åt allt.. Ibland känner jag bara för att spola tillbaka tiden. Kunna äta vad som helst utan ångest, kunna äta vad som helst utan att spy efter. Det känns som ett annat liv nu, men det hade varit härligt att kunna köpa en påse godis och sedan ligga inne hela dagen, kolla på serier och äta godis. Nu skulle jag inte klara det, inte utan att spy iallafall. Och efter de senaste dagarna har jag så himla ont i min hals, det bränner som eld.

Ibland vill jag bara ha ett liv utan kcal, ett liv utan att räkna, ett liv som inte styrs av siffrorna på vågen eller av siffrorna jag stoppar i mig. Ibland vill jag bara ha ett liv..

Men jag är fast nu, jag känner det. Det smärtar mig. Jag är inget psykfall. Men jag är fast. Jag kommer inte ur det, jag kommer inte nöja mig om två kilo. Jag blir ju inte smalare, jag krymper inte. Jag är fast.

Tanken på att bara köpa godis skär som knivar i hjärtat.


Vem är fetast? Vem är fullast?

JAG JAG JAG!

Vår kompis kväll slutade med fest, åt både det ena och det andra. Och dtack en jälva massa vin och öl, nu är jag full. Borde inte skriva haha. Är fet som fan också för den delen, kommer väga hur mycket osm helst imorgon. Bara döda mig någon. Längtar nte till imorgon. Nu ska jag sova. JA jag är redan hemma. JA jag blev för full. ÅÅÅNGEST. Inte skära. Inte skära. Inte skära. Skära!?

Äppelvinäger

Eftersom jag den senaste tiden ätit-spytt ganska mycket så har jag byggt upp ett litet sockerberoende vilket inte är så bra med tanke på att mina föräldrar snart kommer hem igen och då kommer jag inte kunna spy mer. Därför har jag nu inhandlat äppelvinäger tabletter på jobbet.

De innehåller glukomanna och krom. Glukomannan är gelbildande fiber som sväller för att öka mättnadskänslan och kromet är till för att minska sötsuget! Skit bra :) Finns hos hälsokostbutiker!


I'm in chock

Vägde mig precis och det är faktiskt så att jag skulle kunna kryssa för en ruta till här bredvid. Ja just det, vågen visade 57 kg. Fan vad underbart. Tänker dock inte kryssa än, vill se så det inte bara är massa vattenvikt jag går upp imorgon igen. Åh tänk om jag får se 6an snart. YES YES YES. Inte mycket kvar till första delmålet då. Nu hoppas jag bara innerligt att detta kan hålla i sig, att det fortsätter gå neråt :)

Idag ska jag jobba, skönt. Slipper alla frestelser hemma! Sen ska jag som sagt ha middagsbesök. Räksallad blir det, kan väl vara helt okej!

Nu ska jag äta frukost, en portion gröt! (130 kcal) Blir väl lite grönt te också, mumma.


Matdagbok 5/2

Frukost: 1 stekt äggvita och en liten fullkornsmacka - 95 kcal
Lunch: ½ portion gröt och en knäckemacka - 110 kcal
Middag: 1 apelsin och en knäckemacka - 110 kcal

Summa: 315 kcal

Until my dying breath

Har varit en stressig dag, knappt hunnit vara hemma alls. Nu har jag dock kommit hem, tänkte lägga upp matdagbok snart. Har varit duktig idag faktiskt :) Imorgon ska jag få middagsbesök, härligt nog är det bland annat en tjej som är laktos (kan inte äta vad som helst) och gärna är hon nyttig med. Så tänkte göra en räksallad! Funkar nog för mig utan ångest med, om jag inte äter så mycket mer under dagen så!


Jaja..

Vågen gick uppåt idag, jag är inte jätteförvånad. Men eftersom det inte var så mycket är jag inte orolig att inte klara mitt mål under 57,9 till på måndag! Fast självklart ångrar jag lunchen och hade hellre gått ner några hekto än ätit den onödiga maten..

Idag ska jag bättra mig så vågen visar neråt imorgon igen :) Frukost om ett tag får bli en stekt äggvita och en fullkornsmacka (95 kcal).

Ha en fin fredag!

Godkväll

Har inte blivit mycket uppdatering idag men har knappt varit hemma :) Först var jag och några vänner som sagt på shoppingrunda, allting jag handlade var strl S.. Till och med byxor! Helt chockaaaad. Men det känns nice. Fast vill såklart ner en strl till!

Maten har inte gått så bra pga lunchen (500-700 kcal!?). Men skippade middag, tror dock vågen kommer peka upp imorgon iallafall, ska försöka att inte ha ångest över det eftersom vi hade så trevligt ♥ Nu har jag precis tränat fotboll, skönt att röra på sig lite iallafall.

Nu ska jag duscha, sedan dricka en kopp te och försöka undvika massa ångest ikväll! Kommer förmodligen bli jävligt svårt eftersom den redan är här..

Finally

Äntligen börjar vågen gå neråt :D Känns underbart härligt.. Även om jag har en bit kvar till mitt första mål 55 kg! Kommer bli så underbart när jag ser den siffran.. Åh.

Nu ska jag snart sätta mig och äta frukost, en tallrik gröt och te! Sen blir det skola, efter skolan ska jag och några fina vänner ♥ åka och shoppa. I en större stad som ligger här i närheten :) Ska bli jättekul, men lunchen ger mig ångest redan nu.. Vet att det kommer bli lunch ute :S Hoppas det blir på något sallads-ställe.. Hoppas hoppas. Ser inte direkt fram emot alla provrum heller. Det enda som är jättekul är att jag får spendera lite tid med mina vänner :)


Ä C K E L

Nu har jag precis ätit middag. Knappt en halv kycklingfilé och en och en halv potatis. Och sallad såklart! Ca 200 kcal. Känner mig äcklig som fan och vill bara spy spy spy ut den äckliga maten. Men jag vågar inte när de är hemma.. Det är ändå för sent nu -.-


Jag vill ha sommmar och en fin smal kropp..


Jag kryper där i askan

En bra dag än så länge :) Har bara ätit frukost, 1 ägg och 1 liten fullkornsmacka (160 kcal) Nu funderar jag på om jag orkar gå och köpa cigg eller om jag ska vara utan.. Får se hur det blir hehe.

Till middag idag blir det kyckling och potatis, ganska kcal-snålt ändå för att vara med familjen. Ska absolut inte äta mer än en halv filé och ytterst lite potatis. Mest sallad :) Blir ingen träning idag, lite ångest över det.. menmen

Restrain!

Idag måste jag verkligen hålla mig ifrån mat och toaletten. Vill inte spy idag, har så jävla ont i halsen sen igår :/ Kommer bli tvingad till mat med familjen idag, hoppas det går bra utan överätning för isåfall kan jag inte spy eftersom de är hemma :P Så idag är det är det kontroll som gäller :) Vågen pekade neråt iallafall, kanske massa vattenvikt, men som läget ser ut nu kommer jag klara under 57,9 kg. Bara jag inte tappar kontrollen helt.

Nu ska jag äta frukost, tror havregrynen är slut, kanske knäckemackorna också :/ i hope not!

Dom jävlarna tog oss, en efter en

Min dag:

Uttråkad - ätit - spytt
Uttråkad - ätit - spytt
Uttråkad - ätit - spytt
osv.

Nu är jag trött i både muskler och huvud. Både fysiskt och psykiskt. Halsen bränner som om jag slukat eld. Ska sova en stund innan det är dags för spinning. Skippar middagen eftersom jag säkert fått i mig mkt kalorier trots jag spytt inom 30 minuter varje gång.. Men jag tar det säkra före det osäkra!


Thin ♥

 


HERREJÄVLAR

Vägde mig precis, vägde mer än jag trodde :'( Har dock inte gjort nr 2 på ett bra tag.. Så det plusar väl på lite. Men inga mer ursäkter. Nu måste jag ta tag i mitt liv igen! Mitt mål är att ligga under 57,9 kg i början av nästa vecka. M Å S T E gå.

Fotboll

Nu har jag tränat fotboll, tänkte sova snart. Imorgon blir det skärping med maten igen :) Det funkar inte för mig att äta så mycket som 800-1000 kcal om dagen. Det slutar bara med att jag hetsar och spyr. Och jag vill inte spy. Därför är det bättre att inte frestas alls :)

Nu ska jag som sagt sova. Godnatt på er.

I'm home

Hej! Oj vad jag saknat bloggen :) Nu har jag kommit hem från min pojkvän, har gått upp en del där men inte mer än att jag ska kunna gå ner det igen! Tror jag ligger på ca 58 kg.

Bestämde mig idag för att börja äta mellan 500-1000 kcal om dagen. Tänkte därför äta en ordentlig lunch med surdegsbörd, yoghurt, müsli och te. Ingen bra idé. Brjade hetsa vilket slutade med Mia besök. Hej äckel. Har därför ätit för mycket idag.

Åt precis middag också, en laxfilé med sallad (~ 270 kcal) Ska sticka och träna nu. Träna bort lite ångest förhoppningsvis -.-


RSS 2.0