Vältränad

Jag har bestämt mig, jag ska försöka komma ur dessa ätstörda tankar. Istället ska jag jobba på en sund och vältränad kropp :) Så jag säger adjö till denna bloggen. Iallafall för tillfället. Kanske kommer tillbaka. Kanske inte. Just nu hoppas jag på inte.

Tack alla fina människor ♥

Jag vill ju

Jag vill ju så FRUKTANSVÄRT mycket bli smal och fin.
Det borde jag väl ändå klara av att fixa!?

Misslyckad

Jag är en fet äcklig misslyckad idiot. Var har diciplinen tagit vägen och hur hittar jag den igen? Äter som en freaking normal person. Siffrorna på vågen stiger säkert också (har inte vågat väga mig) Suck. Jag orkar inte mer. Skriver det igen: dags att ta nya tag.

Är det någon som har en bra idé om hur jag hittar inspirationen, diciplinen och orken igen?

Två dagar sen

Shit det var hela två dagar sedan jag uppdaterade :O har helt enkelt inte haft tid. I fredags jobbade jag hela dagen sen var det fest. Sov hos en kille jag känner sådär, det var mysigt. Väldigt mysigt faktiskt. Sen åkte jag inte därifrån förrän ganska sent på dagen. Igår hade vi gäster, åt lite för mycket men det känns okej iallafall på någon konstig vänster.

Idag är det söndag och klockan ska fram en timme, vilket gjorde att klockan var mycket mer när jag vaknade än jag trodde. Haha ;)

Hörs under dagen. Pusspuss

Blah blah blah

Bion igår var bra, åt dock lite godis.. Men det var lugnt för vågen visade varken upp eller ner idag! Har gått ner 0,9 kg sedan i tisdag. Känns bra. Var fan uppe på 59 kg och vände i början av veckan. Puh vill inte ens tänka på det. Ryser! Men det går ju neråt nu iallafall, skönt :)

Idag ska jag jobba, pendla, så kommer inte hem förrän sent och då kommer jag kanske inte hinna uppdatera eftersom vi ska på förfest och sedan ut! :D

Frukost idag blev en del, landade på 250(!) kcal. Men lunchen blir bara sallad, typ kycklingsallad (pillar bort så mycket kyckling det går) så den landar kanske på 150/200 kcal? Sen eftersom jag är hemma så sent hinner jag inte äta middag. Då blir totalen 400/450 kcal och det är ju okej :) Nu måste jag göra vid mig.

Ha en bra dag och kväll :)


Jag trodde jag skulle klara det

Satt med min soppskål och en brödskiva, allting kändes för en gångs skull okej. Tänkte att jag kommer lyckas äta detta utan ångest. Åt upp, gick in på rummet, packade träningsväskan. Sen kom den jävla ångesten. Och den var överjävlig, innan jag visste ordet av det stod jag och spydde på toaletten igen. Nu känns det som ett lugn har infunnit sig igen, skönt :) Nu ska jag sticka till gymmet. Pusspuss.


Svag

Jag är svag nu, jag är trött nu. Jag har spytt lite idag. Trots jag inte behövt. Jag är tom, behöver vätska. Är inte yr och så än men det kommer säkert snart. Ska till gymmet och träna boxning snart med ju, orkar egentligen inte. Jag är så trött, trött i kroppen, trött i musklerna. Men jag har lovat min kompis så jag måste. Borde äta soppa innan så jag inte svimmar. Men jag vill inte, jag vill inte äta äcklig soppa. Jag vill inte bli fet.

ÅÅHHH


Vårfint

Oj vad vår det är i vädret, underbart och peppande :D Jag gillar det! Nu ska jag ut och övningsköra, åt lunch med mamma innan. Nöjde mig inte med en fralla utan proppade i mig två. Bad bad bad! Som tur är ska jag äta själv idag, så kan antingen skippa middagen helt eller äta mini lite soppa från igår. Eller bara äta lite sallad :) Ska träna boxning på gymmet sen också! Och sen blir det bio.. Ska bli grymt kul, bara jag lyckas hålla mig ifrån sötsakerna. Och det SKA jag göra ;) Nu måste jag rusa.

Ännu mer pepp

Okej, nu har jag bestämt mig. Jag ska inte handla någonting förrän jag är nere på 55 kg. Detta kommer vara grymt jobbigt för mig. 1. Jag är en riktigt shoppingnörd, handlar någonting varje vecka. 2. Jag har pengar att handla för just nu.

MEN nu kör vi. Ingenting förrän jag är nere på 55 kg. Pepp pepp pepp.


Ett kryss bort

Suck. Jag måste ta bort 57 kg:s krysset. Ligger på 58 kg idag. Men måste säg att jag är ganska nöjd eftersom jag var uppe i äckliga 59(!) kg i måndags. Uäh, skäms av att bara skriva det. Men ett kilo borde gå att droppa ganska snabbt hos mammma. Det är peppade som fan iallafall, vill ju inte direkt ha krysset där länge


Tomatsoppa i toalettstolen

Åt middag för en stund sedan, hade som sagt gäster. Det bjöds på tomatsoppa med fetaost, receptet finns här, eftersom många undrat :) Under middagen kände jag mig dock så äckligt jävla fet, ångesten var så stark så det stack i ögonen. Och fyra par ögon som stirrade på mig. Hatar att äta inför folk. Iallafall blev det ett toalett besök direkt efter middagen och maten hamnade i toalettstolen. Gillar inte att spy egentligen men det lättade min ångest. Första gången jag gjorde det under tiden någon var hemma, men eftersom det var soppa lät det inte så mycket att spy upp, så det gick ju bra..



Dizzy

Yeeez vad dizzy jag är. Måste upp och dricka lite vatten och det är fort. Måste resa mig långsamt känner jag, ÅH vad jag älskar denna känsla ändå :D

Dom tomma stegen

Nu är jag hemma. På luchen åt jag mer hönökaka, dock spydde jag upp det igen. Varför ska jag äta om jag ändå bara ska spy upp det!? Åh, får damp på mig själv. Jag känner verkligen inte för att äta middag idag, ska se om jag kan slippa undan på något sätt.. Men på ett sätt känns det onödigt att komma med undanflykter nu när det är soppa, bättre och "spara" de till nån dag då det är något jag absolut inte kan/vill äta.

Hrm, jaja. Jag får se hur jag gör!

Goodmorning

Hoppas allt är fint med er. Jag är har precis duschat, ska gå och äta frukost snart. Vad det blir får jag se, kanske ska unna mig en bit hönökaka (81 kcal) inte så farligt mycket kalorier ju!

Fick panik igår kväll när mamma sa att vi skulle ha middagsgäster ikväll, dock släppte den ganska snabbt när hon sa att hon ska göra "min" tomatsoppa. Kan man verkligen ha sån tur!? Glad blev jag iallafall. Den innehåller trots allt bara ca 150 kcal/portion :)

Jag känner att det vänder nu igen, skönt! Ska bli ännu bättre hos veckorna hos pappa med, annars kommer jag aldrig klara av att gå ner minst 5 kg till juni. The wind is blowing in my direction!


Matdagbok 23/3

Frukost: 1 fralla – 123 kcal
Lunch: 1 biff – ~ 100 kcal
Middag: 2 knäckebröd – 100 kcal

30 minuter promenad: ~ -200 kcal
Summa: 323 kcal (123 kcal)


Promenad

Nu ska jag ut och gå en runda :) Ska ta med min stegräknare så kan jag räkna rätt! Thumbs up. Precis en sådan fin röd har jag: 


A&E intervention

Sitter och kollar lite på A&E intervention på YouTube :) Om en Emily som har anorexi, intressant faktiskt! Peppande till tusen hehe. Men nu ringde pappa och störde, ska ut och övningsköra. Får fortsätta kolla när jag kommer hem igen.

Nu måste jag borsta tänderna (så jag inte stinker rök) och gå ner och möta honom. Hörs sen!


OMG

Jag vägde mig precis. Vågen visade mycket.. FÖR mycket. Borde ta bort krysset från 57an men det tar emot. Så jag ska kämpa som en galning och stämmer inte kryssen på torsdag så ändrar jag. Men jag är taggad nu så det borde inte vara några problem. Ikväll ska jag "äta" själv eftersom mamma inte är hemma = inte äta alls :)

Försöker även tänka på att magen inte är bra än heller (medicinerna börjar inte verka direkt) så den är fortfarande jätte uppsvullen och har massa luft i den. Så vikten kanske inte stämmer riktigt (haha, intalar mig själv)

Ska försöka göra bloggen lite intressant igen också :D nu känns det som om den är astråkig att läsa haha. Nu ska jag gå och ta en cigg och ångesta ihjäl lite. PUSS. 


Jag vill ha sommar.
Jag vill vara fin.
Jag vill kunna sitta i shorts utan att skämmas.
Allt går bara man vill.
Kämpa, kämpa.
Det är väl inte så jävla svårt heller!?


Biff, potatis & frågestund

Jag har precis ätit middag, en biff och två små potatisar. Känns helt okej eftersom jag inte är mätt :) Har tagit min mag medicin för första gången, ska ta en ny omgång ikväll innan jag ska sova. Det är många tabletter som ska tas många gånger om dagen! Men som sagt, kan skylla mycket på magen. Får tänka på det positiva!

Tänkte precis skriva och fråga vad ni vill läsa om! MEN JAG VET! Vi kör en frågestund :D har inte så många läsare så det blir kanske inte så mycket frågor. Men något vill ni kanske veta :)

Så fråga på, svarar på frågorna imorgon eftermiddag!

DOKTORBESÖK, tummen upp.

Har varit hos doktorn, fick reda på vad felet är med min mage :) Känns jättebra. Det var även en sak som gör att jag alltid kan klaga på att min mage inte klarar av just det osv. tyvärr är det dock en sjukdom jag kommer få leva med :/ Sugit. Men som sagt, kan skylla på magen mycket :D

Just nu har jag äckligt mycket huvudvärk och ont i armen efter blodprov :/ Och nu måste jag sätta mig och plugga till ett prov. Suck.

Hörs senare gullungar


Nu är det dags

Idag är det exakt tio veckor kvar till juni månad. Ännu mindre innan man kan börja använda shorts och sådär! Så nu gäller det :) I'm going to the extreeeme. Kämpa kämpa kämpa :D Jag är taggad nu om det inte märks, hoho. Vill dock inte ställla mig på vågen idag för jag har säkert gått upp massor och vill inte få onödig ångest nu.

För jag är PEPP PEPP PEPP.
Let's goooo!


Trötter

Ojojoj vad trött jag är! Ska sova nu, imorgon hoppas jag på en akuttid till läkaren, pallar inte vänta en vecka till. Min mage dödar mig. Det gör så jävla ont.

Imorgon är det exakt tio veckor till 1 juni. Jag känner mig peppad :) Godnatt nu på er. Sov så gott.

Jag vill också vara fin




Thirteen

Nu ska jag titta på en gammal favorit, nämligen filmen Tretton ;) Haha oj vad nostalgi, jag o min (tyvärr föredetta) vän knarkade denna filmen under högstadiet. Apade efter karaktärerna till viss del och tyckte vi var ascoola haha.


Buller och bong

Nu hör jag att de börjar förbereda middagen i köket. Jag vill inte äta. Jag har ont i magen och ballongmage igen. Hoppas doktorn kan säga vad det är för fel sedan.

Inläggen blir inte så värst roliga, har dels inget kul att skriva om, dels en jäkla bloggtorka och dels är jag väldigt nere för tillfället. Varför? Ingen aning. Vill bara sova. Sova och slippa äta. Bara ca 10 veckor kvar till juni, och i juni måste jag vara smal. För i juni åker jag och några kompisar till Turkiet. Har bestämt mig för att gå ner till minst 50 kg i juni. Helst mer. Men 50 kg är mitt mål :) Längtar. Ska klara det.

Kass

Har uppdaterat jättedåligt, jag vet. Men var först på fest på fredagen och sedan var jag iväg hela lördagen! Men nu är jag tillbaka :) Dagarna har väl inte gått jättebra men kunde också varit värre. Ska hem till mamma imorgon iallafall. SKÖNT. Vi hörs under dagen! Nu ska jag läsa era bloggar ♥

+

Dagen har gått bra :) ska dock äta middag hos en vän idag, men det ska nog gå bra. Äter så lite som möjligt! Förövrigt är det fest som står på schemat. Fint. Är dock inte jättetaggad. Mest deppig. Blä. Hoppas det går över :)

Matdagbok 18/3

Frukost: 1 äpple – 65 kcal
Lunch: 1 äpple – 65 kcal
Middag: 1 ½ potatis, lite korv stroganoff ~ 350 kcal

Summa: 480 kcal


Strl 34

Var på stan efter skolan idag :) Handlade lite smått och gott. Köpte bland annat en kjol. Provade storlek 36 som, hör och häpna, var för stor. Det kändes underbart :) Sen kom jag hem och sa att jag var chockad över att jag kunde köpa en i strl 34. Då fick jag till svar "det är ju bara för du inte äter något" jag svarade "det gör jag ju visst! :O" då fick jag till svar "nej, du plockade ju till och med ut potatisen i soppan igår".

Förstår ni varför det är irriterande att vara hos pappa? Fast just nu kan inget dra ner mitt humör :D Snart är det dock dags för middag, ska äta liiite. Sen ska jag träna. Boxning på gymmet :)

Vilken bra dag!
Länge sen man kunde säg det..


We're going down, down, down

ÄNTLIGEN! Vågen visade neråt precis :) Detta var till och med innan jag lyckades göra nummer två. Behöver jag ens förklara hur skönt det känns!? Till frukost ska jag bara äta ett äpple och dricka en kopp te. Har fått sån dille på Granny Smith äppel, så himla gott. Lagom sura och lagom hårda.

Nu ska jag läsa några bloggar och sedan klä på mig! Ha en bra dag. Pusspuss.


Förändring :)

Ändrade lite på designen, bara bakgrundsfärgen men det gjorde ganska mycket tycker jag :) Blev lite roligare nu, förövrigt tog jag Frukt & fiber precis. Förhoppningsvis kan jag göra nr 2 imorgon, har inte gjort det på typ hela veckan nu -.- Irriterande haha. Snart ska jag sova, om jag kan..

Doktorn

Nu ska mina föräldrar boka tid till doktorn, pga min mage. Som alltid är svullen och krånglar. Personligen tror jag inte det är något särskilt. Men de verkar tro att de är laktos eller något med tarmarna. Haha är jag störd som hoppas att det är något som gör att jag inte kan äta normalt på ett tag iaf? ;)

JA, perfect

Jag har kommit på det.

Max 500 kcal hos pappa och max 300 kcal hos mamma! Hos pappa blir det alltid mer mat eftersom jag inte kan välja själv där. Men nu har jag kommit på det. And it feels goooood.

You're coming with those corny lines

Nu är jag hemma :) Följde med min kompis och åt lunch efter skolan. Hon åt och jag drack te :) Känns bra att jag lyckades stå emot! Jag känner att det verkligen är dags att ta tag i livet igen! Och jag ser fram emot det, det är ju trots allt inte så lång tid tills sommaren är här. Började prata festival-planer och sånt idag med. Och jag vill vara smal och fin då! Kunna gå runt i shorts i sommar och slippa se ut som en valross! Så nu är det fanimej dags :)

Från och med imorgon ska jag köra med MAX 500 kcal/dag. Absolut inte mer! Har varit alldeles för slapp senaste tiden, och det visar ju sig på vågen -.-

ÅNGEST

Vägde mig precis. Jag går bara upp i vikt nu för tiden :/ Ändå tycker jag inte att jag äter så mycket, ska ha mens när som helst, jag hoppas det beror på det.. Men vill samtidigt inte skylla ifrån mig!

Hoppas iallafall att det går bättre för er finingar där ute.


Jag, om jag inte börjar skärpa till mig.


Pasta och köttfärssås

Har varit hos min bästa vän hela dagen :) Vi har haft väldiga deep-talk. Ville berätta allting för henne, fick sånt sug att göra det. Lätta på mina tankar, ha någon som förstår. Men jag gjorde det aldrig, skönt nu i efterhand. Trots att jag tror hon hade tagit det bra! Men ja.. kanske snart.

I vilket fall så bjöds det på pasta och köttfärssås hos henne, tänkte säg att jag skulle äta hemma men jag åt faktiskt. Inte så stor portion, men jag åt iallafall. Känns väl.. sådär just nu.

Jaja nu ska jag sova innan ångesten slår på.

Bad, bad girl

Jag måste verkligen börja skärpa mig i skolan :( Skickade precis mail till min lärare och sa att jag inte kom på lektionen (läs: provet) för att jag ska till "tandläkaren". Jag har nämligen inte pluggat ett SKIT på provet. Så ja, jag hoppas jag får göra det en annan dag. Men nu framöver måste jag ta tag i skolan!

I vilket fall som helst så drar jag till gymmet istället för skolan.


16/3

Godmorgon!
Jag brukar nästan alltid vakna med ett sug efter mat. Antagligen för att frukost är mitt favoritmål.. Eller ja, var mitt favoritmål. Därför brukar jag alltid börja dagen med att kolla era bloggar och kanske lite thinspo :) Sen brukar suget var som bortblåst.

Just nu har jag ont i magen och ska snart ha mens. Hatar det, blir alltid mer sötsugen då -.- Men min lilla "pakt"  med cookiedough förhindrar att jag sätter i mig onödigt skit. För jag vill ju inte va sämre ;) haha.

Nu ska jag läsa era bloggar! :)


Down with the sickness

Vilken crappy dag detta har varit. Eller ja, de senaste timmarna iaf. Började bråka med mamma om typ ingenting, hatar att jag låter mitt dåliga humör och min ångest gå ut över allt och alla! Sen skrek hon iallafall att det var nåt fel på mig. Can't blame her. Sen kom jag hem, var tvungen att ringa henne om ett ärende så gjorde det, och då drog hon upp att hon förstår att jag är ledsen och sånt nu (pga mitt ex och sådär) men hon förstår INTE ETT SKIT. INTE ETT JÄVLA SKIT FÖRSTÅR HON. Hon förstår inte hur jävla dåligt jag mår, hur många gånger om dagen jag tänker "varför finns jag överhuvudtaget? hade varit skönt att bara försvinna. Inte dö. Men försvinna. Typ hamna i dvala eller nåt".

 Sen var jag tvungen att äta, medan de satt och spelade spel bredvid (kollade på mig och min mat :@). Åt knappt en halv korv och typ en och en halv potatis. Har ångest över det nu, känner mig sjukt äcklig. Som om detta inte vore nog måste jag städa mitt rum och dammsuga nu. (Bränner iaf lite kalorier då..)



Jag vill också vara smal. Inte så lång tid kvar till sommaren nu.
Bäst att lägga på ett kol.


-

Jag vill aldrig mer äta.

Running

Jag ska börja dagen med en löparrunda :) Skönt. Sen blir det kanske gymmet efter skolan :) Det passar jävligt bra faktiskt eftersom jag slutar fyra och vi brukar äta vid fem. Då kan jag värma maten och har förhoppningsvis ingen som kollar mig lika mycket (Y)

Sötsug

Jag behöver seriöst göra något åt det jobbiga sötsuget jag sakta men säkert byggt upp (pga hets-spya-perioden jag hade för ett tag sen) Så när jag läste cookiedoughs inlägg var jag på direkt! Inget mer godis, bakverk, kakor, chips eller annat skit! Börjar idag :)

Clutching my coffee

Blev precis megataggad, skiter nog i middagen ikväll :) Kom precis på perfekta ursäkten nämligen. Nu ska jag kolla lite thinspo och metal peppa mig själv!




Balloon

Min mage är jättekonstig, börjar tro att det är något jag inte tål.. Den står ut som en ballong, jag har massa gaser. HAHA rapar och fiser så det luktar surt i hela lägenheten. Om ni nu ville veta ;) I vilket fall funderar jag på att kolla upp detta.. Veckan som gått har inte varit den bästa direkt (som vanligt hos pappa -.-) Har gått upp ca 1 kg men nu är det nya tag igen. Ska på spinning i eftermiddag!

Jag måste hitta kontrollen igen, trots jag är hos pappa. Och jag måste börja kämpa igen. Jag vet ju att jag kan egentligen! Ska även bli bättre med uppdateringar :)

Jag slängde bort nån slags vän

Jag har gått upp ett kilo på denna veckan, trodde det skulle vara mycket mer. Tillbaka på 57 -.- Är väl ganska nöjd ändå, ska trots allt ha mens snart också.. Det som gjorde morgonen bättre var att jag tog på mig ett par shorts från i somras (när jag vägde som mest) och de är sjukt stora i benen, ser nästan dumt ut :O Blev riktigt chockad, men SÅ glad. Detta gjorde att min kämparglöd växte! :)

~ 900 kcal

Shit vad fet jag känner mig. Har precis ätit middag och sammanlagt fått i mig ca 900 kcal idag.. Känns.. Dåligt.. Och ångestfyllt.

11 mars

Godmorgon!
Jag har bestämt mig för att öka mitt kaloriintag de närmsta dagarna. Känner att jag är i hets-fällan hela tiden, och eftersom jag inte kan spy här (eftersom någon alltid är hemma) har detta inneburit att jag gått upp massa i vikt.

Så några dagar framöver ska jag äta mellan 500-1000 kcal :) Sedan sjunker såklart siffrorna igen, men måste få lite balans i kroppen tror jag! Lite ork att kämpa igen, vill inte faila hela tiden. Då äter jag hellre lite mer nu dessa dagarna :)

Förresten, besöksrekord igår. Hela 42(!) läsare, hejhej :)

Always going, went, gone

Gick upp tidigt och tänkte vara duktig och gå till skolan trots jag bara har en lektion (missar den andra pga av körning) har sminkat mig, klätt på mig, fixat till lite här hemma och sådär. Men jag orkar bara inte :/ Så jag stannar faktiskt hemma idag också, men imorgon ska jag bege mig till skolan igen. Vill inte bli någon skolk-whore som alla lägger massa tid på! Så imorgon tar jag tag i skolan igen :)

Idag kommer förövrigt mina föräldrar hem, städade ju hela huset igår (städa toaletterna, damsög och dammade) tänkte vara duktig och kanske även torka golven nu :) Och städa mitt eget rum hehe. Det behövs. Och kan ju vara lite effektiv nu när jag ändå ska stanna hemma från skolan, kanske ger lite bättre samvete ;)

Fortsätt kämpa :)

Nu är det nya tag som gäller, ska rycka upp mig själv och fortsätta kämpa som innan :) Vi har alla våra svackor men nu ska jag vända på min. Positiv inställning är allt för att inte deppa ihop.


2/3 månader till sommaren:
tänk vad underbart med en killerbody tills dess :)


Ånger

Har varit ganska dålig med maten både igår och idag. Fått i mig för mycket skit. Det känns surt med tanke på att jag varit hemma själv och haft ALLA möjligheter till att skippa så mycket mat och skit jag bara kunnat. Nu har jag istället levt på skit (socker, alltså) Jaja inte mycket att göra åt..

Ångest har jag ingen. Chockerande nog. Men ÅNGER däremot. Jaja, nu ska jag fortsätta städa här hemma ;)


Att vända på dygnet.. Eller?

Jag vaknade nyss, har sovit bort hela eftermiddagen/kvällen. Nu är klockan redan halv åtta. Jag som måste städa hela huset, dags att ta tag i det nu då.. Kommer ju inte vara klar förrän mitt i natten typ :P Fast nu är jag iofs ganska pigg så..

Nu måste jag kissa.
Ps. det går inte att ladda upp bilder.. -.-


Hands shiver

Förlåt för crappy uppdatering, är påväg in i ett mental breakdown :/ så är inte så taggad att skriva o ha mig. Ska försöka bli lite duktigare iaf :) Skolkade idag, inte bra. Men jag orkar inte skolan längre, det känns så onödigt. Vi gör ingenting vettigt ändå. Helst vill jag bara festa järnet, 24/7 typ. NAJS. Påtal om ingenting så måste jag köpa nya cigg.. Nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett, my head is killing me.

Osammanhängande inlägg? EH JA! Soooo!?
Som sagt, ska försöka bättra mig :P


It's just one of those days

Jag vill mest lägga mig ner o dö. Magen står ut som om jag vore gravid, maten har failat. Jag har hetsat (och inte spytt -.-) Jag är fail. Allt är fail. Imorgon ska bli en bättre matdag. Fasta helst om ni frågar mig!

Klarade iaf teoriprovet, alltid nåt.

8/3

Hello. Jag är nervös! Idag har jag upp uppskrivning, måste måste måste klara det. Jag vill ha körkort NU. Önska mig lycka till iallafall :) Annars idag händer inte så mycket, ska hem till pappa.. Men de ska vara bortresta till på onsdag. Skönt! Några dagar som jag slipper ljuga och hitta på undanflykter!

ABC fortsätter, 200 kcal idag. SKa nog inte vara några problem eftersom de inte är hemma :)

JA

Jag klarade även 100 kcal! Kryss i taket :) Trodde verkligen inte det. Mår inte så jättebra nu, är skakig och fryser som fan. Men jag klarade det! Lite stolt faktiskt. Förövrigt gick jag med i en tävling här! Nu ska jag kolla på film.

Down

Det fortsätter gå neråt :) Vågen visade 56,1 kg idag! Snart får jag förhoppningsvis sätta nytt kryss :D Känns bra att det börjat vända igen. Idag gäller endast 100 kcal på ABC. Lite orolig över att mamma ska göra så det blir mer.. Men jag ska lyckas.


Huvudvärk

Jag är riktigt trött ikväll, har huvudvärk och känner mig uttråkad. Haha, funderar på att gå ut och ta en kvällscigg. Hade inte suttit fel nu när ingen är hemma här ändå :) - Ja jag är över 18 och tjuvröker ändå hoho. Nu ska jag gå ut, brrrrrr.




















Matdagbok 6/3

Frukost: 1 knäckemacka, 1 kopp te – 40 kcal
Lunch: 1 knäckemacka – 40 kcal
Middag: 2 ägg, 1 macka – 260 kcal

Summa: 340 kcal
ABC: 400 kcal [x]



Let it tear us apart

Dag 4 på ABC idag, 400 kcal :) Kommer jag nog klara utan problem. Har tänkt hela dagen på vad vi ska äta, har varit orolig och ångestladdad över att äta med familjen. Men det visade sig att mamma med man var bortbjudna ikväll. Skönt som tusan! 

Idag har jag bara rännt runt på stan, har inte hänt mycket mer än så. Ikväll väntar lite jobb. Förövrigt har jag lite smått bloggtorka haha.. Måste komma på något kul att skriva om ;)

Bio

Fick en del frågor om vilken film jag skulle se ikväll. Shutter island blir det :) Kommer vara så rädd så jag inte vågar gå hem sen. Hehe. Mes. Dagen har gått ganska bra matmässigt, dock slank en geisha ner på lunchen. Men hejdade mig faktiskt efter en. Alltså en sån liten som man plockar lösgodis. Är glad att jag kunde hålla mig där :)

Till bion har jag lite choklad som jag köpt, tänker dock inte äta det. Bara sitta och prassla lite med påsen så alla tror man äter :P


Yes, yes, yes!

Det går fortfarande neråt :) Äntligen har det stillastående släppt. Är uppe tidigt, i know. Kunde inte sova hehe. Idag är det 300 kcal som gäller på ABC. Ska nog inte bli några problem över lag, det jobbiga är att jag ska på bio ikväll. Men jag ska undvika snacks, ska tänka på de fina låga siffror jag sett senaste dagarna. Vill jag verkligen förstöra det!? NEJ. Kanske köper en cola light eller nåt bara :)


Matdagbok 4/3

Frukost: ½ portion gröt, 1 kopp te – 70 kcal
Lunch: ½ laxfilé med sallad - 150 kcal
Middag: Tomatsoppa – 150 kcal

Summa: 370 kcal
ABC: 500 kcal [x]


Two, fivehundred

Idag var andra dagen på ABC, 500 kcal eller mindre :) Klarade jag galant, härligt. Imorgon är det 300 kcal som gäller. Ingen fara dock, mamma och hennes man ska iväg på middag så jag skulle fixa något själv. Jag klagar inte. Det är detta jag gillar så mycket med att vara hos mamma, jag behöver inte alltid äta med de. Det måste jag nästan alltid göra hos pappa.. Ska dit på måndag. Vill inte med tanke på maten, menmen. Ska kämpa hårdare än jag brukar där. Komma undan middagar och så :)

Nu ska jag läsa lite på era fina bloggar!


ÄNTLIGEN

Jag har passerat 57-sträcket. 56.8 kg visade vågen idag. Inte mycket ner men det går på rätt håll nu, har ju stått still hur länge som helst. Hatar stillastående haha. Men nu har jag en känsla av att allt ska vända :) Nu ska jag gå och duscha, sen äta frukost. ½ portion gröt blir det väl :)


Matdagbok 3/3

Frukost: ½ portion gröt, 1 kopp te – 70 kcal
Lunch: Sallad (majs, ananas, tomat, lite fetaost, rödlök) ~ 80 kcal
Middag: 2 dl fil – 160 kcal

Summa: 310 kcal
ABC - 500 kcal [x]


Lögnare

Drog en lögn, sa att jag hade spytt och inte ville ha mat. Det förstod mamma! Men hon tyckte jag skulle äta lite blåbärsfil. Så det gjorde jag. 2 dl. ca 160 kcal. Hoppas det inte påverkar vågen negativit imorgon med tanke på att det är ganska sent.. Har sovit mellan 5 och 8 så är inte så jättetrött nu, men det blir väl sängen om någon  timme ändå :) Matdagbok kommer upp snart med..
 


Noll aptit

Har ingen aptit alls idag.. Tror jag skippar middagen, eller tar något litet bara :) Tänker säg att jag mår illa, kanske till och med att jag spydde. 1, jag får en anledning att ligga och lata mig hela kvällen. 2, jag slipper mat. 3, ehm. jag kommer inte på en trea haha.

:)


Söta ni!

Tack söta för alla kommentarer ♥ Skäms fortfarande men det är en annan femma. Hehe. Idag påbörjar jag ABC igen, behöver lite rutin :) Ska fortsätta försöka äta bara frukt och sådär dock, kanske inte lika hårt på det pga abc. Men så mycket det går. Bilden gjorde mig jäkligt peppad. Heh.

Så. Dag 1 idag, 500 kcal. Kommer uppdatera i kategorin som heter "ABC"

Puss

Fetto-kid


Jag är fet, jag vet.
Ursäkta de otroligt sexiga strumporna.
Gjorde svart bakgrund pga att man inte ska känna igen rummet.
Döljde också min tatuering.
FYFAN.


Vågar jag?

Nu har jag tagit kort på mig själv. Vet inte riktigt om jag vågar lägga ut bilderna. Jag är tjock och det är pinsamt. Kanske kommer det upp senare..

Iallafall dagen har gått bra, åt dock en macka imorse :| Betyder att jag landade på ca 450 kcal (åt inte alla vindruvor, bjöd bort en del) Jävla skit. Kommer undan middagen enkelt idag, mamma bad mig fixa själv eftersom både hon och hennes man jobbar sent ikväll. Puh. Om jag köpte mat skulle jag till och med få pengar. Finfint. Säger att jag åt ute med en kompis. Pengar in, inga pengar ut. KATCHING. Man får inte vara dum inte. Nu ska jag fundera på om jag ska lägga ut bilderna..

Brave

Nästa gång jag ska skriva ut min vikt ska jag nog lägga ut en bild på mig själv. På kroppen då alltså. Om jag vågar. Alla kommer skratta så fet jag är :| men jag känner att det hade varit bra för motivationen :)

Idag börjar jag som sagt på min "frukt/bär/grönsaks-diet" haha. Dagens intag blir 500g vindruvor (~400 kcal) och kanske kanske någon lågkalori frukt :)

Nu jäklar ska jag komma ner till 56 kg :D 1 kg kvar typ, varför varför kommer jag inte under 57. FATTAR INTE DET :O men nu, nu jääävlar!



Kämparglöd

Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och börja kämpa istället. Från och med imorgon är det bara frukt/bär/grönsaker som gäller ett tag fram över. Iallafall fram till typ tors-fre. Om jag kan komma undan med middagen så många dagar. Men det borde gå. Det måste gå. De kan fan inte tvinga mig att äta. Så från och med imorgon kör jag på bara frukt. I värsta fall någon smoothie. Måste dock ändå passa mig med kalorierna..


Kolla vad gott det ser ut


Panikångest in my ass

Min data funkar inte som den ska. Vilket ledde till världens panikångest attack. Jag orkar inte med det, nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Till på köpet åt jag godis idag, skippade middagen dock. Men ändå. Godis. Wtf!? Fetto.

Ni får ursäkta agressiva och irriterande inlägg men det är helt enkelt på det humöret jag är just nu. Till på köpet ska jag leka happy face imorgon då jag ska redovisa ett skolprojekt för halva skåne. Shoot me. Just shoot me. Right now.

1 mars

Ville mest säga godmorgon, kommer bli ganska klen uppdatering idag eftersom jag är på intensivkursen hela dagen. Förresten så skrev snyggingen till mig igår ;) Men idag ska han inte vara där längre buhu. Kommer nog bara se honom lite på morgonen, sen är han klar.

Har inte så himla mycket att säg faktiskt :S Vet inte vad det blir till middag idag så kan därför inte skriva ut någon matplanering.. Men nu är det iaf frukost, en eller två knäckemackor och en kopp te :)

RSS 2.0