Matdagbok 28/1

Frukost: Knäckemacka och te - 40 kcal
Lunch: Macka och te - 101 kcal
Middag: Kasslergratäng - 200 kcal
Onödigt: 3 små kex - 60 kcal

Summa: 401 kcal

(uttag: boxning -400 kcal)

Ingen hunger..

Konstigt, har inte känt någon hunger alls idag. Och inget sug heller för den delen.. Men ska försöka få i mig lite mat nu iallafall eftersom jag ska träna. Lika bra eftersom jag känt mig lite små dizzy hela dagen.

Imorgon åker jag till min pojkvän, det känns jobbigt att inte kunna påverka vad jag äter. Men ska hålla kontrollen så bra det bara går. Äta så små portioner som bara möjligt! Det ska iallafall bli underbart att träffa honom igen ♥



i AM strong enough

Har redan slutat skolan för dagen, skönt. Änsålänge idag har jag ätit ca 140 kcal. Frukosten var knäckemacka och te. Sedan tvingade mamma i mig en macka, detta eftersom jag varit på sjukhuset och lämnat blodprov. 4 rör tog de :( Till middag blir det samma som igår, kasslergratäng, det receptet jag skrev ut här :)

Senare ikväll ska jag äntligen träna! -400 kcal. Borde kanske äta något mer än bara middagen också idag, vill gärna orka lite.. Får se hur jag gör!


Hello Mia

Idag har toalettstolen varit min bästa vän och mia har hälsat på flera gånger. Tyvärr har min tjockismage dock fått behålla middagen och choklad(!)  Choklad? WTF? Skärpnig! Det var iallafall mörkt och "bara" ca 30 g. Vågen kommer i vilket fall peka upp imorgon -.- Tur jag har lite tid till nästa mål! Nu är det slut med att små-äta. Det blir alldeles för många kcal om man ska hålla på så!

Recept: Kassler & ananas gratäng, ~ 200 kcal

4 potioner.

Ingredienser
500 g kassler
Ananasringar
Oregano
Riven ost

Gör såhär:
Skiva kasslern och lägg i en form som tål ugn.
Lägg ananasringar över, eller varva.
(Alltså varanat lager)
Krydda med oregano och strö över riven ost.
In i ugnen på ca 200 grader till gratängen fått en fin färg.

(Egengjort recept, ca 200 kcal/portion)
OBS. Med portion menar jag två skivor kassler och en ananasring!

YES!

Ny dag, vägde mig faktiskt idag också :$ tänker dock inte skriva ut här förrän om några dagar. Vill ha det mer detaljerat och planerat här :) Iallafall så gick det lite neråt, skönt.

Nu precis provade jag även ett skärp (från barnavdelningen). Alltså ett att ha i midjan, tog det hålet jag "brukar" har. Eller ja, burkade ha. Och det var lite för stort. JIPPI. Synd bara att det inte syns på mig än :/ Men snart kanske?

Hoppas hoppas

Matdagbok 26/1

Frukost: 1 knäckemacka och 1 kopp te - 40 kcal
Lunch: knappt 1 dl fil med kanel - 70 kcal
Middag: -
"Kvällsfika": 3(-.-) frallor - 369 kcal

Summa: 479 kcal

Varför skulle jag äta en TREDJE fralla. Fyfan för mig. Jävla tur jag inte åt någon middag. Kaloriintaget blev i högsta laget nu. Ville ligga runt 300 kcal :( Jaja inte mycket att göra åt. Får hoppas vågen pekar lite neråt iallafall.

I toaletten

Dagens middag hamnade i toastolen.. Dock inte i form av spya denna gången. Spolade ner det.. Detta eftersom mamma ringde innan och sa att de inte skulle äta middag eftersom de redan ätit. Istället skulle vi "fika" på fralla och te/kaffe. Detta vet jag att jag inte kommer undan så därför valde jag att spola ner maten :P

Nu kan jag äta en fralla (123 kcal) utan att kcal intaget blir för stort! Kan kanske till och med unna mig två. Men det får nog räcka med en! Hehe.

Sweet home

Nu är jag hemma från skolan. Tisdagar är riktigt jobbiga :( Fast matdagarna hos mamma är bra på tisdagar, hon jobbar nämligen till typ halv åtta då och hon vet att jag hatar att äta så sent så brukar kunna fixa sjäv! Idag blir det resterna från igår, lite kycklingfilé och lite pasta!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv ♥

Vikt 26/1

Somnade som en stock igår, heh. Idag var det ju dags för vägning. Målet var 57,1 kg. Men vågen visade 57,9 kg. Känner mig lite lagom misslyckad. Minus 1,2 kg på en vecka. Hallå, sämst eller!? Fast ska jag var ärlig trodde jag ändå vågen skulle visa ännu mer efter helgen.. Är glad att jag är nere på femtiosjuan.

Jag vill så gärna nå 57,1 kg till på fredag iallafall. Kämpa kämpa.

TRÖTT

Jag är galet trött, och fyser som en idiot -.- funderar på att gå och lägga mig. Eller iallafall läsa eller nåt :) Imorgon är det en ny dag, just nu känns det som att dagarna bara flyter på utan mening.. Jobbigt som bara den. Usch nej nu ska jag lägga mig. Godnatt på er

Middag, 270 kcal

Åt precis middag: ½ kycklingfilé, 1dl pasta, sallad och lite chilisås. Blev ungefär 270 kcal. Har kanske räknat lite högt men hellre det! Spydde dock upp det mesta nu precis innan mamma kom hem. Fick avbryta när hon kom.

Nu är jag som sagt hos mamma, har hennes dator nu när jag är här. Måste vara noga med att ta bort de internet adresser jag besökt. Inte glömma, inte glömma :P Skulle tränat ikväll men det blev inställt, jävla skit. Ska väga mig imorgon.. Är sjukt nervös!

På lunchen idag spydde jag också, detta pågrund av att jag åt en och en halv macka. Att jag inte kan stå emot :@ Det kunde jag alltid innan.. Hade ätit en apelsin också så det rev som fan i halsen och tillslut kom det till och med blod :/ Då var jag tvungen att gå tillbaka till skolan, men hann få ut en hel del. Iallafall mackorna, och det är huvudsaken!



Måndag

Sitter på satitonära nu, lite riskabelt men ;) Nu är det måndag och jag älskar måndagar. Man får liksom en nystart och en liten extra kick eller vad man ska säga hehe. Idag ska jag hem till min mamma vilket kommer underlätta med maten. Skönt som bara den.

Är dock ganska säker på att jag inte har gått ner till 57,1 tills imorgon :( Försöker inte tänka på det eftersom då kommer ångesten smygandes. Ska inte dra några förhastade slutsatser. Får se imorgon helt enkelt.
 
Nu ska jag äta frukost, en polarknäcke och en kopp te. Hej variation!

När jag ändå sitter här..

.. kan jag ju passa på att visa er dagens matplanering:
(får ju skriva allt i min skrivbok nu när jag inte har data)

Frukost: 1 ½ fralla och 1 ägg - 265 kcal
Lunch: -
Middag: 2 skivor kassler, 1 dl ris och sallad - 230 kcal

Summa: 495 kcal

Snart ska jag träna spinning i 60 minuter också vilket är ca minus 400 kcal..

Kaos, minst sagt.

Det har varit kaos hos mig den senaste tiden. I fredags gick min dator isönder, spillde på den. Nu funkar den inte. Jag fick då sån panikångest att jag satt apatisk i en timme. Ångesten släppte inte så jag skar mig (bad, i know) och sedan tog jag även ett gäng smärtstillande innehållande morfin.

Jag blev lite lugn och begav mig till skolan. Senare på dagen fick jag ringa pappa så han kom och hämtade mig. Var kritvit ansiktet, höll på och svimma, kunde inte stå själv. Trodde jag skulle dö. Kom hem iallafall, sov hela dagen och hela natten. Nu har mina föräldrar varit på mig med maten extra mycket. Åt jättemycket igår kändes det som. Tror inte jag kommer klara mitt mål 57,1 kg på tisdag. Herregud. Två kilo på två veckor borde inte vara några problem.

Misslyckad som fan. Iallafall kommer uppdateringen nog bli ganska kass (om jag inte får en provisorisk dator). Det värsta är: jag ska lämna in datan. Alla mina privata word-dokument. Viktdagbok, kcal innehåll i mat, träningsdagbok, thinspo. ALLT! Tänk så hittar datanissen det :S och säger något till mamma. Det kan han väl ändå inte göra? Eller? Bara tanken på det får paniken att välla över mig igen..

Recept

Jag tycker det är jättekul att leta kcal-snåla recept :) Har typ två stycken i kategorin 'recept' men har ganska många på datorn.. Får bli duktigare att uppdatera det där! Kommer ett nytt när jag provat det :)


Fireflies

Känner mig lite lugnare nu, middagen gick "bara" på 236 kcal. Trodde det skulle bli mer. Två skivor kassler och två små potatisar. Allt som allt slutade det på 667 kcal. Plus att jag ska träna bort ca 400 kcal nu. Påtal om träning som måste jag skynda mig lite. Ska gå snart. Förlåt för alla sura och tråkiga inlägg idag, men vart ska jag få utlopp för det om inte här? heh.

/bm


Deppig

Jag känner mig verkligen sämst i världen :( Har sådan ångest för frallorna och glassen. Känner för att ligga på mitt rum resten av kvällen. Och bara försvinna. Snart ska vi äta middag (äta, igen..) men anledningen till att jag inte deppar ihop TOTALT och verkligen försvinner i sängen är att jag ska träna boxning på gymmet sen. Bränna lite av de skabbiga kcal iallafall.

puss /bm


ÅÅÅÅHHH

Det gick dåligt :( åt två frallor. Och efter det så ska jag trycka i mig en glass med! Vad är det för fel i min skalle. Det var ju inte ens gott. Helt plötsligt gick dagens intag upp i 431 kcal! Blir mycket lite till middag.. Vet dock inte vad än :/ Tur jag ska träna boxning sen!

Humör nu: ångestladdat.


Nu är det dags

Nu kom folket. Lunch väntar. Var precis ute i köket o kollade. Framdukat massa pålägg, ägg och sådant gott. Men jag ska bara äta en fralla med gurka och tomat. Känner mig faktiskt stark nog att klara det nu. Ser bara siffrorna på vågen stiga om jag äter mer än en. Nu kallar dom..

Don't like this..

Jag är knäpp. Har fan redan ångest för det jag kanske kommer överäta! Skulle göra frukost imorse och kände hur sugen jag var på mat. Vad som helst. Bara trycka i mig, men jag behöll kontrollen. Åt 1 ½ polarknäcke och drack en kopp te (52 kcal). Kände mig jätteduktig och stolt över mig själv.

Fick sedan reda på att vi ska ha gäster vid ett. Ska äta frallor och sådant. Herregud en fralla innehåller 123 kcal. Om jag måste äta får jag fan bara äta en. Till och med det är för mkt. Undviker bröd. Är dock rädd för att överäta just eftersom suget var så stort imorse och jag är en sucker för bröd.

M Å S T E hålla kontrollen nu.


The more you see, the less you know

Idag tog jag en dag från skolan. Orkar bara inte, hehe. Ska gå upp och äta frukost nu snart. Blir väl antingen en halv portion gröt eller polarknäcke! As usual.

Har inte så mycket att skriva faktiskt, lite bloggtorka såhär på morgonen :O Jajaaa nu ska jag väl gå upp, skriver när jag har mer inspiration till att skriva ;)


Fint

Vilka fina människor det finns. Mitt bland all nät-mobbning och alla otrevliga anonyma kommentarer finns de som är helt tvärtom. Som, trots att de inte känner en, bryr sig och visar det :) Det höjde mitt humör faktiskt.

Nu sitter jag och dricker rött te. Vilket är bra på kvällen eftersom det inte innehåller något koffein! Träningen gick bra, blev mycket kondition och intervaller. Jobbigt som bara den. Fast jag var typ en isbit igenom hela passet. Inte kul att träna ute i dessa minus grader.

Förövrigt har jag en mensvärk som inte är av denna värld :@

Sur

Jag har sån prestationsångest -.- Stör mig på mig själv ibland.. Blir så besviken när något går halvdåligt. Framför allt när jag inte har TID att det ska gå halvdåligt. Snackar om övningskörning nu. Åh! Pappa säger att det går bra, men jag kan verkligen inte se det. Gör bara massa fel hela tiden! :@

Ska äta middag om en stund, 284 äckliga kcal. Fett som gör mig till ett FETTTOO. Kanske mindre kcal om pappa inte klagar på två prinskorvar dock. 289 är räknat för tre nämligen. Plus tillbehör då.

"Det är alltid för tidigt att ge upp"

Köpte idag världens finaste skrivblock med det citatet tryckt på framsidan. Där i ska jag skriva ner privata tankar, mål, intag/uttag och sådant :) Ungefär som bloggen fast bara för mig ;)

Annars har dagen gått bra, har följt planeringen och ligger därför på 112 kcal hittills. Till middag blir det "rester" haha, sådant som fanns i frysen. Såg att de plockat upp b.la. prinskorvar. Så tänkte ta två eller tre med lite makaroner till. Det blir ungefär 284 kcal. Vilket är helt okej. Ska ju trots allt träna ikväll :) Och vill kunna ta i lite utan att bli svimfärdig.

Om jag inte skulle tränat skulle jag klara av att hoppa över middagen helt. Men nu är det som det är. Team mates ♥

20e januari

Sitter och dricker te nu. Måste köpa nytt grönt te, det har tagit slut :( Funderar på att göra det på håltimmen vid lunchen! Ska äta en knäckemacka snart också, en polarknäcke. Brukar alltid vänta sålänge det går med att äta, ibland missar jag bussen för jag sitter där och ska få i mig min knäcke -.- Fast får skjuss idag så. Skönt.

Matplanering:
Frukost - en polarknäcke och en kopp te - 40 kcal
Lunch - en apelsin och en kopp te - 70 kcal
Middag - ?

Längtar lite tills jag ska till mamma, själv få bestämma vad jag ska äta till middag. Oftast ingen som är hemma och kollar ♥


I'm sorry

Tog precis bort alla inlägg i kategorin "vikt". Eller ja, alla förrutom det senaste. Detta gjorde jag dels för att jag skäms att jag inte lyckats gå ner mer de månaderna jag drivit denna bloggen. Men framför allt gjorde jag det för att kunna uppdatera kategorin bättre och rättvisare.

Tänker uppdatera vikten varje tisdag jag kommer till mamma. Alltså med två veckors mellanrum. Tänker bara uppdatera den hos mamma eftersom det annars blir väldigt missvisande då vågen hos pappa alltid visar lägre.

-130

Är sjukt trött idag, kan bero på att jag körde så hårt på gymmet imorse! Vill bara sova. Maten har också gått bra idag, ligger på -130 kcal efter träning. Åh vad jag vill bli smal nu. Ska åka utomlands med mina vänner i sommar, då ska jag vara smal som aldrig förr!

Skrev matplanering precis och försöker komma på något jag kan äta till lunch imorgon.. Kommer dock inte på något. Har ni något förslag? Så kcal-snålt det bara går. Max runt 100 kcal.


Träning 19/1

20 min crosstrainer -200 kcal
30 min gym -200 kcal
10 min rodd -100 kcal

Summa: -500 kcal


TIPS!

Måste tipsa om ett jättegott knäckebröd :) Polarknäcke. Perfekt om man är sugen på bröd eftersom det smakar mer bröd än annat knäckebröd. HA HA fan vad dumt det lät. Men ja, gott är det iallafall. En skiva = 35 kcal


En ny dag tar början

Sitter och dricker te just nu. Är inte sugen på något alls, men tänkte ta en knäckemack sedan. Eftersom jag ska träna men också för att förbränningen ska komma igång :)

Vägde mig faktiskt imorse, men skriver inte ut det eftersom det blir så missvisande med resultatet hos mamma sen! Jag ville mest veta vart jag låg på ett ungefär ;) Kan säg som så att jag måste kämpa denna vecka. Vågen pekade neråt men inte så mycket som jag vill. Men sen sätter jag alltid för höga mål också!

Ska träna nu innan skolan, lite cross och lite gym antagligen! Till lunch blir lite grönsallad eller en knäckemacka (måste äta i skolan) och middagen vet jag inte än :/ Får se sen..

En sån känsla

Det är en sån obeskrivlig känsla på fotbollsplanen, tänker inte på något annat. Fokuserar inte på något annat. Tänker inte ens på mat och kcal just då. Under tiden på gymmet är typ allt jag tänker på hur mkt kcal jag förbränner. Men inte på fotbollen inte. Sen är det ett plus att jag har världens bästa lagkamrater :)

Nu ska jag försöka hålla fast vid "fotbolls-känslan" och kanske slippa lite ångest över failet idag!


Paniiiik

Jag är mätt. Hatar det. Mår illa.
 Vill bli av med den äckliga maten så jag kan bli lika smal och fin:


Hej Mia

Jag skäms. Gick hem på lunchen, hade planerat att äta en apelsin. Men istället blev det två rostmackor och choklad (äckel, jag vet) Där efter kom Mia på besök. Det var länge sen. Men det kändes så skönt efteråt. Fick nog upp det mesta tror jag, stod ganska länge eftersom jag inte är så van vid att spy tog det ett tag.

Nu har jag precis ätit middag. Fet, äcklig schnitzel med lite potatismos. Var tvungen att äta hela schnitzeln eftersom de apglodde på mig hela måltiden. Ca 400 kcal. Fyfan. Tur jag ska träna snart!

Som om jag inte redan känner mig tillräckligt uppsvullen :@ (Ska ha mens snart) Fan vilken dålig dag jag har. Vill besöka toaletten igen. Men vågar inte när de är hemma :/ Jag måste återfå kontrollen igen! Annars kommer vågen snart inte peka neråt när jag kommer hem till mamma igen.


Funderingar

Min fotbollssäsong drar igång idag och jag har därför surfat runt lite om hur mycket kcal man förbränner. Jag har hittast 560 kcal/timmen och 440 kcal/timmen. På 90 minuter tänker jag nog därför att räkna 440 kcal. Detta eftersom vi inte spelar fotboll hela tiden och för att det känns alldeles för mycket att räkna upp emot 700 kcal :S

Så 440 it is :) Nu ligger jag i sängen, ska läsa lite bloggar och sedan göra matplanering för idag. Sedan är det skola. Men börjar sent idag.


Pepp

Jag är så pepp att gå ner massa i vikt nu. Har läst massa bloggar och kollat massa thinspo. Jag vill också bli smal, och vet att det är möjligt om jag bara kämpar tillräckligt hårt. Och det ska jag göra. För jag ska också lyckas ♥

Tänkte även bättra mig med att skriva matdagbok här i bloggen :)

Nu kommer det..

Var på spinningen innan idag, det var riktigt jobbigt idag. Svettades som fan, jätteskönt :) När jag kom hem åt jag. En potatis, en kåldolme och lite brunsås (ca 200 kcal) Iallafall om det stämmer att en kåldolme innehåller 80 kcal. Låter lite men det var allt jag kunde hitta på internet..

För övrigt så är ångesten här nu, ångesten för allt jag ätit i helgen. Man ska fan aldrig ropa hurra. Trodde jag skulle slippa, men icke sa nicke. Såg en jättesmal och jättesöt tjej i omklädningsrummet på gymmet. Det var då den kom. Den äckliga ångesten. Men jag får skylla mig själv. Det var jag som åt.


Jag lever

Har inte uppdaterat på typ hela helgen, jag vet! Men har haft besök :) Har haft jättetrevligt trots det inneburit att jag ätit i princip som en "normal" person. Men om jag ska vara ärlig har jag inte jättemycket ångest över det (än..) för jag och min bästis ♥ behövde detta, det var länge sedan vi umgicks såhär! Har saknat det och får väl medge att det mycket är mitt fel.. Nu har hon iallafall åkt hem, ska träna spinning om en stund :)

Sen kommer mina föräldrar hem (varit hemma själv i helgen) men jag hoppas kunna skippa middagen! Tror tyvärr inte det är möjligt, som vanligt. Men ska äta så lite det bara går iaf. Måste kompensera för helgen nu.

Tjockis

Just nu känner jag inte alls för att gå ut. Känner mig fet, ful och äcklig i vad jag än tar på mig. Fettet bara svämmar över! Känner inte för att äta middag alls idag. Men eftersom det kommer folk så måste jag få i mig lite. Suck.

Lättnad

Ursäkta två sura panik inlägg men var tvungen att skriva av mig. Idag är en ny dag (jävligt skönt). Ska låtsas som att gårdagen inte hände, bäst så. Spinning är det som gäller idag. Någon som vet ungefär hur många kcal som förbräns på 45 minuter?

Ikväll blir det fest, förfest hos mig och innan det middag med fina vänner. Också hos mig, skönt eftersom jag då ska fixa maten. Tänkte mig taco tror jag, för då kan jag ta typ bara grönsaker samtidigt som det är mat man kan bjuda på :P

Ska snart gå och äta frukost, idag blir det 2 knäckemackor och 1 kopp te (75 kcal) Lunchen som måste ätas i skolan blir 1 dl fil (70 kcal) och middagen blir då som sagt tacos (180 kcal,bröd) sen typ sallad och sås, kanske lite lite köttfärs, slutar väl då på ca 240 kcal för middagen. Summa: 385 kcal.


opjdbsaifbiQUsd913298

HUR KAN EN DAG SOM GÅTT SÅ BRA SLUTA I SÅDAN KATASTROF.
Jag är så arg på mig själv, har en klump i halsen och vill bara försvinna. Börjar gråta snart. Vet inte vart jag ska ta vägen. Och till på köpet råkade jag kanske skriva min "riktiga" bloggadress i en annan viktblogg. Hoppas jag inte gjorde det. Hoppas personen ifråga tar bort den kommentaren. Annars dör jag på riktigt :(

Nu ska jag sluta ta ut min skit på er. Ska inte belasta er!


Skjut mig, häng mig eller vad du vill

Jag har hetsat ikväll. Kanelbullar, massvis. 
Jag har sån ångest att det inte går att förklara.

Lunch istället för middag

Skulle som sagt hem till en vän och äta lunch så jag valde att äta lunch och skippa middagen hemma istället. Lunchen blev ungefär 170 kcal. Kyckling, ris och lite sås. När jag kom hem sa jag att jag ätit på stan med kompisar och det var okej! Härligt. Hade dött om de tvingat i mig middag hemma också..

Tränade även idag, minus 325 kcal! Alltid bra. Imorgon blir det spinning!

Torsdag

Godmorgon. Idag är det torsdag, har håltimme vid lunchen idag också. Ska träna då och sedan hem till en vän och baka (till skolan) Just nu känns det inte som något problem att stå över kakorna. Problemet är lunchen, eftersom vi kommer äta tillsammans. Får säga att jag ätit mycket till frukost eller något.

Påtal om frukost.. Även idag blir det ½ portion gröt med kanel. Och självklart en kopp te till det :)


Dagens intag: ~ 401 kcal

och med det säger jag godnatt!


Trött (utmattad)

Jag känner mig trött. Eller inte trött utan mer utmattad. Trött i kroppen, trots jag inte tränat idag. Ångest över det för övrigt. Skulle tränat idag, får träna imorgon istället. Ska sova om en stund tror jag, börjar tidigt imorgon. Nu ska jag göra en kopp te, värma mig lite!

Header

Har preics gjort och satt in en ny header.. Tycker denna är lite roligare än den förra. Eller? Texterna i headern kommer från Kents underbara låt Ingenting! Nu är middagen klar. Skönt att det är tidig middag, men just nu känner jag inte för att äta alls. Har inget sug och ingen hunger. Hade klarat mig med typ en apelsin till middag, men tror inte jag kan komma undan :( Ska försöka.. Men tvivlar!

Bättre uppdatering

Nu har vi fått trådlöst bredband här, vilket innebär att jag kan sitta på min bärbara dator när som helst. Vilket i sin tur innebär att jag kan uppdatera bra även när jag är hos pappa :) Jippi. Idag har jag änsålänge ätit ½ portion gröt med kanel och en kiwi (101 kcal) Kunde skippat kiwin, men vill försöka äta något litet mitt på dagen så inte ämnesomsättningen stannar upp totalt!

Till middag blir det symöteslåda, räknade ut att en portion är ca 300 kcal, ganska okej ändå eftersom det jag äter nog inte räknas som en portion hehe :P Men i vilket fall så räknar jag 300 kcal på maten. Om i fall att liksom.


En ny dag

Ännu en dag ligger framför mig! Ska göra upp matplanering nu, till frukost blir det iallafall en halv portion gröt med kanel! Tack Em för tipset! Är ledig idag, hoppas jag kan hålla mig borta från att trycka ner massa onödigt i halsen. Ska försöka hålla mig så upptagen som möjligt hehe. Ikväll ska jag träna bodypump :)

Jag längtar till helgen då jag ska vara hemma själv. Ingen som klagar och stör sig på vad jag äter och inte äter. Ingen som tvingar mig att äta och ingen som bestämmer vad jag ska äta mer än jag.

SWEEEET!


Öka ämnesomsättningen..

.. med grapefrukt.

Eftersom den innehåller niacin är den bra för ämnesomsättningen. Kanon att äta till frukost eller innan måltid :) En halv grapefrukt innehåller ca 30 kcal. Har fått lite olika resultat så tog något mittemellan. Om någon vet mer säkert är ni välkomna att kommentera :)


Falukorv kan dö. Fett kan dö.

Det har väl gått ganska bra idag. Ligger på runt 500 kalorier, detta eftersom de tvingade i mig mat när jag kom hem från skolan. Sa att jag ätit i stan, men de sa att jag nog kunde få ner lite till. Sen satte de sig framför mig och KOLLADE PÅ när jag åt. Jävla skit. Åt 3 falukorvbitar och 1 potatis. Tur jag inte ätit mer än 1 dl fil till lunch.


Tänk den kroppen till sommren.. Dreaming*


Godmorgon

Pappa är där nere så får bli ett snabbt inlägg innan han kommer upp. Börjar halv elva idag och slutar vid fem eftersom vi ska skriva prov. Tyvärr har jag inte håltimme vid lunchen så måste äta i skolan, men eftersom jag slutar så sent kan jag skippa maten hemma och säga att jag äter i stan eller nåt (Y)

Nu ska jag gå och ner och äta frukost, två knäckemackor och en kopp te. Så varierande jag är. Vad brukar ni äta till frukost? Har ni några tips på snabba kalorisnåla frukostar? Jag har nämligen noll fantasi på den fronten.

Btw så har vår våg här i princip lagt av, jag måste köpa nytt batteri.. Kommer nog dock inte kunna byta det förrän till helgen. Men då får ni veta min vikt :)


Lunch

Nu sitter jag och äter lunch, en kiwi och en kopp te :) (31 kcal) Jag har sån himla tur att jag har många timmars hål vid lunch nästan varje dag. Därför kan jag lätt gå hem och på så sätt slippa lunchen i skolan!

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla lite thinspo innan det är dags för skola igen!

Vikt 11/1

Vägde mig precis och vågen visade 59,1 kg. Som ni kanske vet vid det här laget visar alltid vågen hos mamma mer.. Så kanske blir lite missvisande när jag skriver vikten som visas hos pappa sedan. Men jaja. Ångest fick jag iallafall. Men ska försöka inte se bakåt utan bara framåt!

Nu sitter jag och gör matplanering, sedan ska jag äta frukost. Ett knäckebröd och en kopp te. Till lunch blir det någon frukt, kanske passionsfrukt. Kalorisnålt och bra. Efter skolan ska jag träna och sedan åka hem till min pappa. Blir kanske lite sämre uppdatering där men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt då jag varit borta härifrån mycket nu. Har mycket mer kontroll när jag uppdaterar bloggen :)


Jag är tillbaka

Hejsan. Det var jättelänge sen jag var aktiv här nu, jag vet. Men har varit bortrest hela veckan och veckan innan dess var min pojkvän här. Nu är det dags att börja på allvar igen, har inte kunnat bestämma över min mat på hela veckan och har dessutom ätit massa onödigt skit som godis och sådär. Bävar för att ställa mig på vågen imorgon då jag vet att den kommer stå på minst 60 kg.

Men nu är det dags för mig att kämpa igen. Jag tar nya tag och det ska gå bättre än någonsin :) Imorgon börjar skolan också. Då är det mycket lättare att komma undan maten och sådär. Nu ska jag sova men vi hörs imorgon bitti.


Thinspo: bok

Nu när det är nytt år och jag ska satsa fullständigt på träning och vikt så ska jag göra mig en "thinspo bok". Först ska jag dock packa. Sen ska det klippa och klistras :) Ni får nog se sen.

Allmänt: it is alive

Jag lever! Dock har det gått himla dåligt dessa dagarna. Men nu är det nya tag.

Dock kommer jag inte uppdatera på ytterligare en vecka, ska till min syster. 60 mil med tåg imorgon. Suck. Ångesten ligger tung idag, längtar inte efter att ställa mig på vågen imorgon. Se mitt stora fail och min stora viktuppgång. Suck. Suck. Suck. Suck. Allting känns tungt nu. Tar ut min ångest och ilska på allt och alla runt om kring mig också. Mest lidande blir min pojkvän. Min underbara pojkvän som finns där för mig no matter what. På honom om någon borde jag INTE ta ut min ilska. Det är ett mina nyårslöften - sluta ta ut ilska och ångest på de som inte förtjänar det det minsta. Ska även bättra på mitt humör, sluta vara så lättirriterad och bli sur för minsta lilla, och sluta förstora upp de minsta sakerna så det blir som ett vulkanutbrott. Och självklart, GÅ NER I VIKT.

På allvar kör vi nu, jag ska gå ner MYCKET i vikt. Så det blir det synligt, jag har hela tiden pendlat upp och ner runt fem kilo. Mellan 55 och 60. Men nu ska jag gå ner så pass så att det SYNS. Så jag blir SMAL. Så folk blir avundsjuka på mig. Nu jävlar. Nytt år - Ny början!


RSS 2.0