Som en blixt från klar himmel

Ångesten kom smygande för ett tag sedan, nu har den brytit ut på riktigt. Från ingenstans, jag vill bara lägga mig ner och gråta tills jag dör. Jag kommer aldrig lyckas bli smal, jag kommer alltid vara ett sånt fläskberg. Ett fläskberg som det dallrar om när man går. Har kollat thinspo nu typ en timme. Inser när jag ser alla smala människor att jag aldrig kommer lyckas. Jag är alldeles för misslyckad och svag för det.

Nu hade jag gjort allt för sömnpiller, kunna somna ifrån denna ångest. För även om jag lägger mig kommer jag inte somna. Kommer bara ligga och dra i allt fett, vilja klippa bort det med en sax. Eller skära bort det med en kniv. Varför är jag så fet och misslyckad för?

I spend so many nights wondering when will it end?
When will the day come, when happiness begins?
I’m running the race, but it seems so hard to win.



Allmänt: länkar

Lägger till några fina bloggar som jag brukar läsa på länkar istället :) Vill inte ha de på favoriter nu när boyfriend kommer hehe

Dagens intag: 450 kcal

Blev lite mer än jag räknat med eftersom jag åt 2 knäckemackor till lunchen med. Så jälva onödigt. Hatar mig själv för de jävla knäckemackorna!!

Upptäckte också när jag packat upp mina saker jag hade med mig från pappa att de lagt ner allt överblivet julgodis till MIG. WHY!?!? det gjorde mig sjukt sur iallafall.

Imorgon kommer min pojkvän. Ska lyckas sköta maten bra iallafall :)

Allmänt: Jag är tillbaka

Nu är jag hemma hos mamma vilket betyder att uppdateringen kommer bli bättre.. Eller ja, kanske inte. Min pojkvän kommer imorgon och stannar fem dagar. Men ska försöka smita förbi honom och uppdatera om hur det går hehe. Nu ska jag jobba, skriver mer ikväll!


Allmänt: julafton

Jaa julafton igår, en mysig dag och kväll :) Dock bestod den som alltid av massa mat och massa godis. Åt inte så mycket mat, men mer godis. Jävla skit. Laxerade dock, har skitit som en elefant idag. Åt även många liposinol. Hoppas det har hjälp något. Ska ställa mig på vågen om en stund.. När familjen åkt hemifrån.

Hoppas er jul gick bra!

Thinspo: Taggad

Just nu är jag precis som rubriken säger: SÅ JÄVLA TAGGAD! Jag ska lätt klara detta. Har ätit ca 350 kcal idag.. Känns helt okej. Har kollat massa thinspo nu och även tagit hem en ny Liposinol ask. Är nämligen ensam på jobbet nu, slutar dock om en kvart. Då ska jag promera till bussen :)

Look at her legs.. Wonderful.

 


Frukt & grönt: Passionsfrukt

Passionsfrukt är faktiskt inte en frukt utan ett bär. Precis som många andra bär är skalet på passionsfrukt mycket rikt på antioxidanter. Fruktköttet är särskilt rikt på betakaroten, kalium och kostfiber. En passionsfrukt innehåller endast 9 kcal. Inte helt fel :)


Allmänt: jobbar

Just nu jobbar jag, har kommit undan maten bra idag trots att jag inte jobbar ensam :) Känner mig stark nu! Nu ska det börja gå neråt igen, istället för att bara stå stilla. Hatar det. Fast bättre än att det går uppåt i och för sig!

Allmänt: buffé, fyfan

Blev med tvingad på kinabuffé idag, mår så jävla illa nu. Som tur är ska jag inte äta något mer på hela dagen. Jag vill bara åka hem till min mamma NU. Känns som om jag går upp massvis i vikt. Och nu funkar inte vågen som den ska heller eftersom den inte har något batteri!!

Jag SKA var nere på 57 kg till nyår. Så nu gäller det att kämpa.

Allmänt: Förlåt, förlåt

Jag lever, har bara inte tillgång till internet! Sitter på stationära nu, farligt. Men jag älskar ju att leva lite farligt. Väger fortfarande runt 58,5. Varken upp eller vilket inte är illa pinkat hos pappa. Brukar alltid gå upp massor här. Dock har ångest nästan dygnet runt då jag alltid känner mig så full och mätt i magen. Tvingas alltid äta mycket mer här vilket äcklar mig.

Och självklart lyckas jag inte stå emot godisbordet så mycket jag som jag vill heller. Jag är sämst. Imorgon ska jag inte så mycket som ens KOLLA på det äckliga bordet.


Allmänt: Jag hade rätt

Jag har gått upp. Till 58,5 kg. Fan i helvetet. Känns så jävla onödigt. Jag var ju inte ens hungrig, åt bara för att. Nu ska jag sticka och träna. Jag måste fan bli bättre och återfå kontrollen

 


Try sleeping with a broken heart

FET, FUL, ÄCKLIG.

Höga siffror på vågen imorgon. Ångest och sömnlös natt. Ta mig härifrån!

Allmänt: Fan också

När jag ställde mig på vågen imorse fick jag äntligen se 57:an. Dock har jag nog gått upp det idag :( Har inte hetsat, har väl ätit som en "normal" person. Alltså alldeles för mycket för mig. Har ångest som fan. Kommer inte kunna sova i natt. Härligt. Not.

Imorgon blir det en tripp till gymmet innan skolan (AVSLUTNINGEN!) Och jag ber till gud att mina liposinol gör att jag inte går upp alltför mycket iallafall.


Allmänt: JEANS

Oh my freaking fucking god.

Provade precis ett par byxor som jag inte kunnat ha innan, eller jo jag har kunnat ha de. Och preciiis kunnat knäppa dom. Fick syn på de och tänkte att nu ska fanimej i prova de. Tänkte att de skulle sitta jättehårt och att jag inte skulle kunna i gå de som vanligt, eller behöva lägga mig på sängen för att kunna knäppa de. Men icke. Jag kunde dra upp de helt vanligt och knäppa de utan problem :O

Hur är detta möjligt!? Jag är ju fortfarande lika stor som innan.. Men glad jag är jag iaf, för de är sååå fina!


Allmänt: Escape

Nu ska jag fly i min bok och slippa verkligheten för iallafall en liten stund

Thinspo: Give me


Allmänt: Svårt

Det är så himla svårt att göra matplanering här hos pappa. Eller ja, det går inte alls rättare sagt. Detta eftersom jag inte kan bestämma min egen mat lika mycket här. Här äter man det som står på bordet. BLÄ. Men brukar satsa på så små portioner som möjligt så brukar det gå bra ändå.

Frukost idag blir iallafall en knäckemacka med tomat och en kopp te :) Varierande, jag vet.

Recept: Grönskande kycklinggratäng, 281 kcal

4 portioner.

Ingredienser
300 g färskost (philadelphia light)
150 g kycklingfilé
1 ägg
500 g broccoli, kokt
3 dl morötter, lättkokade
4 msk hackad purjolök
2 krm salt
2 skivade tomater
10 skivor zucchini (660g)
2 krm grillkrydda
4 tsk riven ost (ost 17%)

Gör såhär:
Lägg den kokta broccolin och morötterna, samt tomat och zucchiniskivorna i botten av en eldfast form.
Blanda färskosten, hackad kyckling, ägg, purjolöken samt kryddorna och bred över grönsakerna.
Strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen ca 30-40 min i 175-200 °C.


Allmänt: ...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva hehe :) Men tänkte lägga upp något kul recept lite senare. Dagen har gått ganska bra, till middag åt jag en skiva kassler (58 kcal) med lite stekt potatis (50 kcal). Jag hoppas innerligt att siffrorna visar neråt imorgon! Nu ska jag ge mig ut på receptjakt!


Allmänt: Te

Har lunch nu, gick hem. Sitter och dricker en kopp grönt te. Åt faktiskt en knäckemacka innan (40 kcal) Kände att det var bättre att göra det än hetsa senare idag!

Fryser som fan gör jag idag. Satt och skakade som bara den på lektionen, lite läskigt faktiskt. Hoppas teet värmer mig lite nu :)


Allmänt: Pappa

Glömde skriva att jag ska hem till pappa i eftermiddag. Kommer därför inte uppdatera lika ofta som vanligt. Men självklart så ofta jag kan och har tid!


Äcklig.

Äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel, äckel. ÄCKEL


Allmänt: Shoot me

Ångesten ligger tung fortfarande. Har gravid-mage och känner mig skitäcklig. Bävar inför att ställa mig på vågen imorgonbitti. Men jag ska tvinga upp mig för att se mitt fail och för att inse att det inte funkar att faila. Det blir nya tag. Svårt att hålla humöret uppe idag, har bara viljat gråta och gråta.

Skämms inför er också, har säkert gått upp all vikt som jag förlorat den senaste veckan. Jag som hade nått 58 på vågen.

NYA TAG!

Allmänt: Fet ångest

Har haft gäster hela helgen, inte kunnat skriva. Har ätit som en häst och säkert gått upp mångamånga kilo. Väger säkert mer än 60 igen. Hets hets hets och mer hets två dagar i rad!

Ångesten är äckligt stor. Kan knappt med och skriva. Nu ska jag begrava mig själv.

Recept: Tomatsoppa, 140 kcal

Ingredienser:
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 msk vetemjöl
1 burk (400 gram) passerade tomater
2 msk tomatpuré
6 dl grönsaksbuljong
1 dl lätt matlagningsgrädde
Salt, peppar och timjan
Fetaost att toppa soppan med

Gör såhär:
Skala och finhacka lök och vitlök.
Fräs löken mjuk i oljan i en kastrull.
Strö över mjölet och tillsätt passerade tomater, tomatpuré och buljong.
Låt koka under lock i ca 5 minuter.
Rör ner grädden och smaka av med kryddorna. Toppa med lite fetaost.


Allmänt: Trött

Är himla trött nu. Träningspasset tog hårt krafterna, åt lite tomatsoppa när jag kom hem :) Den var riktigt god. Lägger ut receptet senare! Åh vad jag hoppas att siffrorna på vågen visar neråt imorgon, de borde göra det. Men känns ändå inte som om de kommer göra det :/ Vet inte varför, bara en känsla. Jag vill nå mitt delmål 55 kg NUUU.

Allmänt: Bra dag

Än så länge har varit en bra dag :) Har följt matplaneringen perfekt, åt till och med mindre på lunchen. Till middag föreslog jag tomatsoppa med fetaost (nytt recept) eftersom det är kalorisnålt och mamma ville äta ihop. Då är det kanon att själv föreslå ett recept man letat upp :)

Dock gillar jag inte riktigt att vi ska äta typ halv åtta. I senaste laget för min del, men eftersom det är soppa som innehållet 140 kcal/portion ska det nog funka.

Matplanering: 10 december

Frukost: 1 knäckebröd m. 2 msk keso, salladsblad och gurka, 1 kopp te – 75 kcal
Lunch: ½ kalkonfilé ~ 100 kcal
Middag: Tomatsoppa med fetaost – 140 kcal

Summa: 315 kcal



Allmänt: Angående kalkon

Skrev ju att min middag var kalkonschnitzel men det var det inte. Det var vanlig kalkonfilé som var marinerad :) Jag blandade ihop marinerad med panerad. HAHA. Iallafall till min poäng: En kalkonfilé på 150 g innehåller ungefär 150 kcal (vad jag kunnat få fram).

Detta gör att mitt kaloriintag antaligen är lägre, men behåller det ändå för säkerhets skull hehe! Tänkte mest att ni kanske ville veta.

Allmänt: Lagom

Har precis ätit middag. Känner att jag åt lagom mycket :) Är varken mätt eller tom. Skönt, eftersom jag hatar känslan av att vara mätt, svullen och äcklig.

Nu ska jag göra upp matplanering för imorgon och sen bara lata mig hela kvällen. Vill egentligen träna men ingen vill träna med mig och mamma tyckte en vilodag inte satt fel. "Du har ju tränat varje dag i veckan". Så jag kör väl på en vilodag då. Blä.

Frukt & grönt: Granatäpple

En ny kategori, frukt & grönt kallar jag den :) Här kommer jag ta upp information om olika frukter och grönsaker :) Och självklart också kalori innehållet! Först ut är granatäpple.

Granatäpple innehåller många skyddande antioxidanter, särskilt flavonoider. Dessa anses ha god effekt på vår hälsa då de ger skydd åt hjärta och kärl. Förutom atioxidanter innehåller granatäpplet mycket c-vitamin och fiber. Frukten innehåller även Ellaginsyra som har cancerbekämpande egenskaper och ger skydd mot hjärtsjukdomar.
Den skyddar också mot:


  • åderförkalkning
  • prostatacancer
  • lungcancer
  • artrit
  • inflammationer
  • bakterietillväxt
  • blodpropp
  • skyddar nyfödda mot hjärnskador
  • benskörhet
  • tandköttsinflammation

    Det kan vara lite klurigt att öppna upp i början då man bara äter "kärnorna", men övning ger färdighet ;) Ett granatäpple innehåller 50 kcal!
  •  


    Matplanering: 9 december

    Frukost: 1 dl lätt vanilj yoghurt med 1 dl bär, 1 kopp te – 92 kcal
    Lunch: 1 granatäpple – 50 kcal
    Middag: ½ kalkonschnitzel med lite rotfruktgratäng ~ 300 kcal?

    Summa: 442 kcal

    Middag måste jag idag äta med familjen. Har inte ätit med dom på över en vecka så mamma började undra lite.. Vet dock inte alls hur jag ska räkna på maten men antar att det blir något sådant? Kalkon är ju ganska kalorisnålt. Om det är någon som vet mer specifikt kalori innehåll får ni gärna skriva en kommentar :)


    Dagens intag: 380 kcal

    Frukost: 2 knäckemackor – 80 kcal
    Lunch: -
    Middag: 1 laxfilé med kesosallad – 300 kcal

    Summa: 380 kcal


    Träning: Crosstrainer & gym

    Imorse tränade jag innan skolan. Blev crosstrainer och styrka (-305 kcal) Upptäckte nyligen att jag räknat fel gällande kaloriförbränning vid styrketräning. Har alltid räknat 150 kcal på ca 40 minuter. Men läste nu på en säkrare källa att man förbränner så mycket som 400 kcal på en timme. Härligt.

    I denna kategori tänkte jag även lägga upp lite tränings tips och sådär, inte bara min egen träning :)

    Changes

    Tänkte omstrukturera lite på bloggen! Lite fler kategorier och sådär. Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om kan ni ju alltid slänga en kommentar!

    Nu ska jag träna innan skolan börjar för dagen.

    091207, liposinol

    Liposinol binder kostfetter i maten du äter, bidrar till att minska matsuget/sötsuget, bidrar till att dämpa aptiten oh bidrar till att minska kolesterolvärdet.

    Man tar 2-3 tabletter efter måltid, fler om man ätit väldigt fet mat. Fungerar lite som Alli om ni vet vad det är, fast vad jag läst mig till ska man inte få sån rännskit som man får av de. Utan det ska vara lite lugnare hehe. 

    En förpackning innehåller 60 tabletter och varar såklart olika länge beroende på hur många du tar! Förpackningen kostar ca 250 kr och finns på både apotek och i hälsokostbutiker. 

     


    091207, träning

    Har nyss kommit hem från träningen. 15 min crosstrainer, 5 min löpband och 45 min styrka (-390 kcal) Inte fy skam :)

    Som jag sa var jag sugen på ett bantningspiller, lite för att jag aldrig provat och mycket för att jag förhoppningsvis kan förlora lite extra vikt! Jag körde på Liposinol. Kommer ett inlägg om det om en liten stund!


    091207, no food

    Mamma tvingade i princip i mig 3 pepparkakor när jag kom till jobbet (90 kcal) -.- Bara för det skippar jag middagen idag, känner mig inte svag eller skakig ändå så. Träningen kommer gå kanon iallafall!

    Funderar på att plocka hem något bantingspreparat från jobbet..Det hade inte varit helt fel!


    091207, plans

    Gomorron
    Har löst allting med maten idag, känns jättebra! Frukost och lunch kan de inte kolla och bryr sig inte. Om det är problem så är det middagen. Men idag ska jag jobba direkt efter skolan till kl sex. Och efter det ska jag träna. Så jag sa helt enkelt att jag går hem på håltimmen och lagar mat som jag tar med till jobbet och sen "äter där".

    Lätt som en plätt. Nu blir det frukost, 2 knäckemackor med tomat och en kopp te. Som alltid ;)


    091206, hemma

    Nu är jag hemma. Maten har väl inte gått jättebra men kunde nog varit värre. Tänker försöka släppa det eftersom jag hade så himla mysigt med min pojkvän och för att vi ses så sällan.

    Nu är det dock nya starka tag som gäller. Ska jobba mycket i veckan vilket är bra eftersom jag då kan "äta på jobbet" eftersom jag slutar sent. Sen passa på o träna efter jobbet för att de inte ska kunna säga att de ändå inte ska äta förrän sent eller nåt sådant dumt.

    Hoppas allt är bra er få som läser :)

    091204, matplanering

    Börjar dagen med en liten matplanering innan jag åker till min pojkvän. Det är helt klart svårare att komma ifrån mat där men ja, det ska gå. Vägde mig imorse och låg på samma vikt som innan mitt enorma fail. Chocken där ja. Härligt dock. Nu känner jag mig ännu mer pepp.

    Men ja, matplanering var det.

    Frukost:
    2 knäckemackor med tomat, 1 kopp te – 82 kcal´
    Lunch: -
    Middag: ½ Kycklingfilé med 1 dl ris och litelite sås – 250 kcal

    Summa: 332 kcal


    091203, skakis

    Träningen gick bra. Känns dock att jag bara ätit ca 150 kcal.. Fast känner inte av hungern alls, brukar iofs inte göra det så mycket. Men brukar ändå känns att det är tomt men känns det bara normalt hehe. Skakar dock lite i händerna och mamma tjatar om att jag måste äta något efter träning. Hon har tjatat i typ en timme nu om att jag ska ta en lussebulle. Men noo thhhhanks. Puckohuvud.

    Ångesten har kommit och gått lite idag men just nu är läget lugnt. Imorgon ska jag åka till min pojke så blir borta till på söndag. Kommer därför inte uppdatera förrän då.

    Nu ska jag snart gå och lägga mig. Skriver en rad eller två innan jag åker imorgon.

    091203, matplanering

    Frukost: 1 kopp te - 2 kcal
    Lunch: -
    Middag: 1 quornfilé m. lite stekt zucchini - 60 kcal

    Summa: 62 kcal

    Idag är det stenhårt som gäller. Ska träna boxning på gymet också, det är ca minus 300 kcal :)


    Can't trust myself anymore

    Fortfarande ångest. Knappt sovit någonting. Magen är fortfarande gravid-mage och jag vågar inte ställa mig vågen. Har säkert gått upp typ ett kilo. Och imorgon ska jag till min pojkvän. Då ska han få se hur fet jag blivit :( På bara två veckor.
    Äckel.

    Ångest, äcklig ångest

    Döda mig.

    Allting började på lunchen. Gick hem och hade hela dagen planerad, skulle skippa lunchen och komma på en bra ursäkt till middagen. Allting förstörs när det visar sig att mamma är hemma och bjuder på lussebullar. Svag som är trycker jag först i mig en. Och efter det en till. Som om detta inte vore nog blir jag bjuden på hämtmat hos min pappa. Trycker i mig en halv äcklig jävla kycklingtallrik med sås och pommes och hela rubbet. ÄCKEL! Och som om detta inte vore nog kränger jag en halv mellan popcorn på bion.

    Just nu är ångesten så äckligt stor, kan knappt skriva på tangenterna. Tänker bara på vågens siffror, hur höga de kommer vara. Hur mycket mer jag kommer väga. Känner lite på min mage, stor som en ballong och jag är fet fet fet. Vill bara spola tillbaka hela dagen och spendera den i sängen. Orkar inte med mig själv. Varför var jag född till ett jävla fetto? Nu måste jag köra stenhårt. Jag som ska träffa min pojkvän på fredag. Fet och äcklig som jag är kommer han inte vilja ha mig länge till.

    Nu har jag fått ut en del. Det var skönt. Men jag känner mig så äcklig, så mycket äckel-mat som åkt ner i min hals och ner i magsäcken. Som satt sig som fett runt mage och lår. Please God save me tonight.


    091202, godmorgon

    Ska till skolan idag, har en lång håltimme mellan första och andra lektioner. På den lektionen hade jag tänkt träna :) Typ 10-15 min. crosstrainer och sedan gym. Efter skolan ska jag baka pepparkakor med familjen, hoppas innerligt att jag kan stå emot att äta massa deg -.- jag SKA inte äta någon deg. Känner mig faktiskt ganska stark idag.

    Sen ska jag ju på bio som sagt, ska försöka hålla mig ifrån snacks där också. Tänker köpa ett 100 g marabou choklad bara för att. Har jag tur kommer ingen ens märka att jag inte äter det. Oftast är man ju uppe i filmen och tänker inte på vad de andra äter :)

    Nu ska jag äta frukost:
    2 knäckemackor med tomat och en kopp te =85 kcal


    And whisper softly

    Är ganska nöjd med dagen. Följde planeringen förrutom på lunchen då som sagt. Har dock lite ångest över att jag inte hunnit träna idag, men får köra extra hårt imorgon. Hade tänkt träna på håltimmen för sen är det fullt upp.

    Ska b.la. på bio.. Vet inte riktigt hur jag lösa allt med snacks och godis, får försöka komma undan på något sätt :) Kanske ska göra en liten fruktsallad istället? Med physalis och granatäpple maybe? Och sen äta så lite jag bara kan under dagen.

    Beautiful


    B.E.A.U.T.I.F.U.L


    091201, ändring

    Fick ändra runt lite i matplaneringen! Till det bättre. Glömde mitt matkort hemma vilket gjorde att jag slapp matsalen i skolan :) Skönt. Det fick istället bli en knäckemacka m. tomat och en kopp te nu när jag kom hem. Mindre kalorier :) Till middag blir det enligt planeringen.

    Kommer tyvärr inte hinna med någon träning idag..
    Får köra extra hårt imorgon istället!


    091201, matplanering

    Frukost: 2 knäckemackor m. tomat, 1 kopp te – 85 kcal
    Lunch: 1 dl filmjölk – 67 kcal (måste äta i skolan -.-)
    Middag: ½ kycklingfilé med stekt zucchini och 1 dl ris ~ 200 kcal

    Summa: 352 kcal


    RSS 2.0