091130, mat & träning

Middagen blev mer än jag tänkt. Skulle bara stekt en quornfilé och lite zucchini. Dock kom mamma hem för tidigt, precis när jag lagade mat -.- så var tvungen och ta lite ris också.. Men det är godkänt iallafall.

Har även tränat idag. Ett spinning pass för fösta gången. Tog lätt eftersom jag aldrig gjort det. Och jag kan säga att det var LÄTT. Hade jag varit själv hade jag kört en liten runda på gymmet också. Men nu var jag ju inte det.


091130, fan då!

Jag hatar min pojkvän så jävla mycket ibland. Han vet om att jag lidit av äs (dock inte att jag gör) och ändå tjatar han hela tiden om hur tjock jag är. Som om jag inte vet det. Bara throw it i my face. Bara gör det. ÅH! Jag blir så sur. Och ledsen. Det är klart han inte vill ha en fet flickvän. Nu jävlari ska jag visa honom. Och alla andra också för den delen.


091130, måndag

Har varit en tuff helg med fest två dagar i rad. Lite för mycket alkohol och lite för mycket mat. Det betyder viktuppgång! Men nu är jag hemma hos mamma vilket gör allt lite lättare. Jag kan själv välja när och vad jag vill äta. Jag kan även komma igång bättre med bloggen eftersom vi har trådlöst internet. Hos pappa har vi bara stationära datan -.- Inte passande att sitta där och skriva i denna bloggen som ni kanske fattar.

Men nu är det nya hårda tag! Let's go!


091126, fail

Det gick dåligt på lunchen. Jag föll för min största frästelse -BRÖD. Äckligt vitt jävla bröd. Åt flera skivor innan jag kunde få stopp mig själv och mitt äckliga tuggande. Bara för det körde jag extra hårt på boxningen idag. Sammanlagt ligger träningen på -380 kcal. Sen har jag cyklat lite och så med men det räknar jag inte.

Eftersom jag lyckades hålla mig ifrån middagen bra (åt nästan bara sallad) är jag ganska nöjd ändå. Eller ja, så nöjd man kan vara efter ett sådant fail.


091126, skolk

Idag är jag dålig och skolkar. Men ska ha prov och kan det verkligen inte. Sen försov jag mig också och vaknade en kvart innan jag skulle börja. Så jag kände att det var okej idag hehe ;)

Ska sticka och simma om typ 25 minuter. Sen ikväll blir det boxning på gymmet. Sammanlagt blir det ca -380 kcal. Inte fy skam.

Nu ska jag dock gå och äta frukost, det blir två knäckemackor med tomat och en kopp te =82 kcal.

091125, träna träna

Jag är fri från skolan idag så har precis gått upp. Skönt som bara den ;) Har nyss ätit en del av frukosten, en äggvita. Ska äta en knäckemacka innan jag sticker till gymmet med. Till lunch blir det två celmentiner =70 kcal. Det enda jag brukar ha problem med är middagen, iallafall här hos pappa. Har jättesvårt att smita undan och har noll koll på vad som serveras. Brukar inte kunna göra maten själv. Det kan jag hos mamma (Y)


091124, a new start

Här sitter man då, med en blogg. Det var länge sen sist! Har ju saknat det som tusan dock, mycket lättare att nå sina mål när man har någonstans att skriva av sig. Kanske därför det gått så dåligt och jag gått upp till samma vikt som innan -.- Iallafall så är det nya tag nu. Jag ska se framåt och inte bakåt! Det får bli mitt nya motto: framåt och inte bakåt!

Jaja, det var väl mitt inlednings inlägg. HAHA.


RSS 2.0